News

El i-a dat marfă lui Răzvan Ciobanu înainte de a muri! Anchetatorii l-au chemat astăzi la audieri VIDEO

El i-a dat marfă lui Răzvan Ciobanu înainte de a muri! Anchetatorii l-au chemat astăzi la audieri VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Cazul morţii lui Răzvan Ciobanu este în continuare dezbătut pe larg în presă, ancheta este departe de a se încheia, iar informaţii noi apar în fiecare zi.

În emisiunea „Xtra Night Show“ de marţi seară, Dan Capatos a afirmat că a aflat unele informaţii privind ancheta morţii, iar cinci persoane vor fi audiate astăzi la Constanţa, urmând ca zilele viitoare să fie chemate alte persoane să dea declaraţii şi la Bucureşti.

Potrivit moderatorului de la Antena 1, cel mai important martor care va ajunge astăzi în faţa procurorilor este Dragoş Crăiţă, omul despre care s-a spus că i-ar fi dat marfă lui Răzvan Ciobanu înainte de a pleca la mare. Însă nimeni nu ştie ce fel de marfă!

Informaţia despre marfa care trebuia să ajungă la Răzvan Ciobanu a fost oferită în exclusivitate tot de Dan Capatos, în urmă cu aproximativ o săptămână. „Înainte de plecarea la mare pe care trebuia să o aibă împreună cu tine, s-a răzgândit. Ar fi venit un domn Dragoş să-i spună că-i dă ceva marfă şi Răzvan ar fi spus: «Eu aştept marfa de la Dragoş»“, i-a spus moderatorul de la Antena 1 Vicăi Blochina, iar aceasta a confirmat imediat: „Da, aşa a fost. Mi-a spus de prietenul lui, care era la Răzvan acasă“.

Acum, Dan Capatos a oferit şi câteva filmări de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, în care apare Dragoş Crăiţă. „Pe lângă Iulian Cercel şi Sorin Oprea, vor mai apărea şi alte personaje pe care anchetatorii le consideră cheie în a afla ce s-a întâmplat. Unul dintre ele este cel cu care se pare că a vorbit Răzvan pentru ultima oară la telefon, iar un altul a fost prezent şi la înmormântarea lui Răzvan şi are un rol extreme important în ultimele zile ale lui Răzvan“, a spus Dan Capatos.

Modifică Setările