Lifestyle

Ela Crăciun, despre ce NU ţi se spune despre Thailanda FOTO&VIDEO

Ela Crăciun, despre ce NU ţi se spune despre Thailanda FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 46 poze

Vedeta Antenei 3 are parte deja de prima plajă pe anul acesta, dar, din păcate, paradisul thailandez nu e chiar aşa cum şi-a imaginat.

"Sinceră să fiu, Thailanda nu a fost printre destinaţiile mele preferate sau pe lista mea scurtă. Dar am avut noroc cu nişte prieteni care şi-au organizat vacanţa în Thailanda şi noi ne-am alăturat grupului. Suntem 17 persoane care până acum am fost uşor dezamăgite", spune Ela Crăciun cu o uşoară amărăciune. "Poate nu suntem toţi superficiali şi nebuni. Poate. Nu dezamăgiţi de Thailanda, ci de aşteptările noastre în legătură cu ea. A trecut deja o săptămână şi nici urmă de peisajele din poze. Instagramul şi Facebookul meu sunt pline de poze frumoase din Thailanda, poate genul care v-ar face şi pe voi să porniţi spre noi. Dar nu spune nimeni prin ce treci ca să ajungi la ele", spune ea.

"Încă nu m-a impresionat nimic, pentru că am venit setată pe plajele alea cu nisip alb şi cu apă albastră, pe care încă nu le-am găsit. Bangkok-ul nu pot să zic că mi-a plăcut prea mult, foarte multă mizerie şi foarte aglomerat pentru gustul meu. Astăzi am venit într-o insulă şi abia aştept să descopăr aici minunăţiile locului."

"Primul lucru care te loveşte este mâncarea stradală. De care nu m-am atins. Peste tot prăjeală cât vezi cu ochii şi vietăţi de care nu am îndrăznit să mă apropii. Am mâncat prăjit în această excursie cât să îmi ajungă tot anul. Am mâncat numai orez cu fructe de mare şi legume. Singura mâncare tradiţională care mi-a plăcut a fost pad thai, cu paste de orez, ou şi legume. Pe de altă parte, fructele tropicale au un gust cum numai aici poţi să găseşti. Ananasul, mango, ba chiar bananele, zici că sunt alt fruct. Aroma este de neegalat. Că ceri un fresh şi găseşti 5 linguri de zahăr pe fundul paharului e altceva..."

Pe de altă parte, "masajul este divin. Aş sta toată ziua la masaj, nu mă mai satur niciodată."

În concluzie, "Thailanda este o ţară a extremelor. De la mizerie de nedescris până la opulenţă ca în cele mai scumpe destinaţii din lume, dar cu preţuri pentru mai toate buzunarele. Vegetaţie şi verde cât vezi cu ochii, plaje superbe cu nisip moale de parcă ai călca pe fulgi şi plaje mult lăudate care aduc cu o staţiune de la Marea Neagră."

Modifică Setările