News

Ela Crăciun, exclusiv pentru OK!: „În primele trei luni de sarcină mi-a fost rău non-stop!”

Ela Crăciun, exclusiv pentru OK!: „În primele trei luni de sarcină mi-a fost rău non-stop!”

Ela Crăciun, prezentatoare TV şi cel mai cunoscut blogger de parenting din România, este însărcinată şi va deveni, în toamna acestui an, mamă pentru a treia oară.

Spre deosebire de sarcinile precedente, de această dată primele trei luni s-au dovedit a fi pline de provocări. Stările de rău general şi de greaţa matinală s-au intensificat şi au fost mai dese. Cu toate acestea, vedeta a reuşit să facă faţă cu brio programului zilnic încărcat, filmând pentru emisiunea ei, pentru blogul său, apărând la evenimente şi moderând noua sa emisiune la radio.

„În primele trei luni de sarcină m-am confruntat cu stări de rău zilnic. Parcă mai multe şi mai puternice decât în cazul sarcinilor precedente. Greţurile matinale erau mai numeroase şi nu mă lăsau nici pe parcursul zilei, după prânz. Nu am luat medicamente, am avut grijă să îmi potolesc starea de rău cu apă plată cu lămâie. Altceva nu suportam. Mi-a fost greu să îmi pot derula proiectele, însă am făcut faţă cu brio. Am filmat mult în această perioadă, atât pentru emisiune, cât şi pentru blogul meu, am mers la evenimentele la care am promis că particip, am început să modereze o nouă emisiune la radio. Am avut activitate multă şi va fi în continuare şi mai intensă. Este bine că perioada greţurilor s-a încheiat şi îmi propun să fiu activă până în momentul sarcinii şi să îmi reiau activitatea imediat după”, povesteşte Ela Crăciun.

Vestea că este din nou însărcinată i-a bucurat nespus pe soţul şi pe cei doi copii ai săi, Alex şi Alesia, aceştia din urmă aşteptând cu nerăbdare momentul când şi vor vedea frăţiorul sau surioara pentru prima dată.

Ela Crăciun, supranumită în mediul online şi SuperMom, prin prisma proiectelor sale de informare corectă a mămicilor din România, spune că familia este cel mai important pilon al vieţii sale şi că, de mic copil, visa să aibă  familie mare şi fericită.

Ela Crăciun, prezentatorul emisiunii „Numai de bine”, de la Antena 3,  deţine blogul www.elacraciun.ro, unul din cele mai de succes din România.

Modifică Setările