Vedete

Ela Crăciun, răsfăţată de soţ în Maldive: ''Sunt la fel de îndrăgostită ca atunci când ne-am cunoscut''

Ela Crăciun, răsfăţată de soţ în Maldive: ''Sunt la fel de îndrăgostită ca atunci când ne-am cunoscut'' camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Ela Crăciun trăieşte o vacanţă de vis în Maldive, alături de soţul ei şi doi dintre copii. Vedeta a postat pe contul său de Instagram imagini cu surpriza pe care i-a făcut-o partenerul său chiar de Ziua îndrăgostiţilor.

Într-un decor de vis, cei doi au luat masa pe malul oceanului, acompaniaţi de o trupă locală de muzică. Decorul a fost creat special pentru această zi, sub o boltă de inimi cuplul a pozat romantic. Meniul a fost unul făcut special pentru sărbătoarea romantică şi a constat în fructe de mare, scoici şi specialităţi locale. "Am fost copleşită de atenţia cu care Alex a plănuit toate aceste momente pentru noi. Detaliile au fost extraordinar de bine plănuite iar copiii s-au distrat şi ei alături de noi. Sunt la fel de îndrăgostită ca atunci când ne-am cunoscut şi recunoscătoare pentru familia minunată pe care o am", spune Ela.

Surprizele serii au continuat pe ringul de dans, unde soţul Elei a dansat cu fiica lor de 9 ani, Alesia, spre emoţia mamei, care a rămas la joacă cu micuţul Nicholas. Pentru că nu avea cum să fie o zi romantică fără un cadou pe măsură, Ela a primit de la soţul ei o cutie de bijuterii realizată manual. Cei mici au fost răsfăţaţi cu dulciuri în formă de inimă dar şi bucuria de a sta împreună cu părinţii într-o vacanţă de care s-au bucurat foarte mult.

Ela recunoaşte că a avut o vacanţă cu multe peripeţii. "Nu sunt adeptă zborurilor lungi cu copiii, de fapt este prima oară când un copil al meu aşa mic vine cu noi într-o destinaţie atât de îndepărtată. Mi-a fost teamă că nu o să reziste 10 ore în avion, dar Nicholas ne-a întrecut toate aşteptările. S-a comportat exemplar. Pe 1 februarie a fost ziua Alesiei, iar anul trecut ne-a cerut o promisiune: în fiecare an, de ziua ei, să îi facem cadou o călătorie. Am căutat o destinaţie safe, în care să ne putem bucurA de soare, apă şi plajă. Am ales Maldive, o ţară pe care n-am mai vizitat-o până acum, dar cu siguranţă o ţară în care ne vom întoarce. Alesia şi Nicho au stat toată ziua în apă, au făcut castele din nisip şi s-au jucat într-o libertate incredibilă, de care am uitat în ultimul an. Alesia a fost pentru prima oară la scufundări, însă nu a fost cucerită total de această activitate. Ne-am plimbat cu barcă, am văzut peşti coloraţi, pisici de mare şi rechini", spune vedeta pentru OK!

 

 

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările