Lifestyle

Ela Crăciun şi-a creştinat al treilea copil. Cum a fost la botezul lui Nicholas

Ela Crăciun şi-a creştinat al treilea copil. Cum a fost la botezul lui Nicholas camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Mezinul vedetei Antenei 3 a fost cel mai cuminte bebeluş! N-a plâns deloc şi i-a cucerit pe toţi invitaţii!

Ela Crăciun şi-a botezat ieri băieţelul. Micuţul Nicholas a fost creştinat în cadrul unei ceremonii religioase desfăşurată la biserica Sf. Gheorghe Nou din centrul Bucureştiului. Vedetei i-au fost alături soţul, cei doi copii mai mari, rudele şi prietenii apropiaţi, cu toţii asistând la aceste momente de neuitat. 

Spre surprinderea tuturor, Nicholas a fost extrem de cuminte, a privit curios tot ce se întâmplă în jurul lui, a zâmbit sau a râs cu poftă şi nu a plâns atunci când a fost îmbăiat în cristelniţă. 

"Nicholas a cucerit inimile tuturor. A fost extrem de cuminte, nu a plâns deloc, privea tot ce se întâmplă în jurul lui cu maxim interes şi a stat la fiecare fotografie de parcă ştia ce trebuie să facă. Este un copil adorabil şi îl iubesc până la cer", declară Ela Crăciun.

După ce a fost scos din apa sfinţită, Nicholas a fost îmbrăcat cu un costumaş în carouri, realizat la comandă, ce a avut brodat pe manşete numele său, Nicholas Andrei.

Ela Crăciun a ales să poarte, în această zi specială, o rochie sexy, în nuanţa cafe-au-lait, pentru ceremonie, pe care a schimbat-o apoi cu o rochie argintie pe gât, cu mâneci ample, la petrecere. Iar cei doi copii ai săi mai mari hăinuţe la fel de elegante: Alex un costum bleumarin, iar Alesia o rochiţă neagră cu imprimeu floral.

Naşii micuţului sunt doi prieteni apropiaţi ai vedetei.

După ceremonia religioasă invitaţii s-au îndreptat către un cunoscut local din zona Floreasca, unde a avut loc petrecerea.

Ela Crăciun a adus pe lume cel de-al treilea copil al său, pe Nicholas, în luna octombrie a anului trecut, iar, de atunci, bebeluşul a fost personajul multor şedinţe foto memorabile, unele fotografii fiind postate de celebra lui mămică pe reţelele de socializare.

Vedeta de televiziune, cunoscută în mediul online ca SuperMom, le-a oferit recent fanilor săi o surpriză: a selectat din albumul foto al familiei cele mai frumoase 10 fotografii cu micuţul Nicholas şi le-a postat pe blogul ei, www.elacraciun.ro.

 
Modifică Setările