Lifestyle

Ela Crăciun şi-a serbat băiatul cel mare în Dubai. Uite ce surprize i-a pregătit! FOTO

Ela Crăciun şi-a serbat băiatul cel mare în Dubai. Uite ce surprize i-a pregătit! FOTO camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Vedeta Antenei 3 se află în aceste zile în Dubai, într-o vacanţă dedicată lui Alex, fiul său cel mare, care a împlinit 13 ani.

La scurt timp după ce şi-a aniversat ziua de naştere în Bucureşti, Ela Crăciun a plecat în Dubai alături de soţul şi de cei doi copii ai săi mai mari, Alex şi Alesia, pentru o săptămână în care să îşi încarce bateriile şi să revină acasă cu forţe proaspete. 

Sejurul din Dubai s-a suprapus cu ziua de naştere a băiatului ei, Alex. Acesta a împlinit 13 ani şi a avut parte de o aniversare memorabilă în însoritul emirat arab. 

“Prima parte a zilei am petrecut-o la plajă, jucându-ne în apă şi făcând mult poze. L-am plimbat apoi cu cămila, plimbare care i-a plăcut foarte mult în condiţiile în care este pasionat de tot ce înseamnă natură, plante şi animale. În Dubai se afla şi un coleg de clasă de-al său, aşa că am ieşit la masă cu toţii şi ne-am plimbat prin mall, pe la acvariul cu peşti şi pe la fântânile din faţa celei mai înalte clădiri din lume, Burj Khalifa. Au fost apoi la KidZania, parcul de distracţii unde cei mici pot încerca fel şi fel de meserii. Lor le-a plăcut cel mai mult meseriile de pompier şi de doctor. Când am ajuns înapoi la hotel, am luat de la barul hotelului trei prăjituri şi trei lumânări şi, când a ieşit din baie, l-am surprins cântându-i "La mulţi ani". Şi-a pus dorinţele şi a suflat în lumânări bucuros de vârsta împlinită şi de aniversarea pe care o petrece în Dubai”, povesteşte Ela Crăciun.

Vedeta nu se află pentru prima dată în Dubai, astfel că, de data aceasta, spune că îşi doreşte să aibă un sejur de relaxare, în care să petreacă majoritatea timpului la plajă.

“Noi am mai fost în Dubai, astfel că, de data aceasta, am preferat să avem un sejur în care să ne relaxăm şi să ne încărcăm bateriile. Mai puţină explorare şi mai multe ori petrecute la plajă. Mă aşteaptă un sezon plin de evenimente, aşa că am nevoie să îmi trag sufletul măcar o săptămână şi să revin acasă cu forţe noi. Mă bucură faptul că aniversarea lui Alex s-a suprapus cu această vacanţă. Când ne întoarcem în ţară va sărbători din nou alături de prietenii şi de colegii lui”, declară Ela Crăciun. (vezi şi galeria foto)

Modifică Setările