News

Ela Crăciun, vacanţă cu familia în locul în care s-a măritat FOTO

Ela Crăciun, vacanţă cu familia în locul în care s-a măritat FOTO camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

The SuperMom s-a întors pe frumoasa plajă bulgărească unde a fost mireasă.

Ela Crăciun a petrecut o vacanţă relaxantă alături de întreaga familie într-un loc special, cu o însemnătate aparte pentru ea. Este vorba de locul unde vedeta TV s-a căsătorit şi a făcut nunta în urmă cu doi ani. Mai exact, plaja unui cunoscut resort de pe litoralul bulgăresc, aproape de Balchik. 

Ela Crăciun a decis ca una din vacanţele din această vară pe care le avea în plan să le petreacă aici alături de soţul ei şi de cei trei copii ai lor. A fost, de altfel, şi prima vacanţă la mare a băieţelului ei, Nicholas, în vârstă de opt luni. Acesta a luat primul contact cu nisipul şi cu apa mării, iar mama lui povesteşte cum a decurs întreaga experienţă.

“Ne-am dorit o vacanţă aproape de casă, fără a fi nevoie să zburăm cu avionul. La mică distanţă de România, pe litoralul bulgăresc, lângă Balchik, se află un resort drag nouă unde am ales să şi facem nunta în urmă cu doi ani. Am decis să revenim acolo, de această dată în vacanţă, în formulă completă. A fost şi primul contact al lui Nicholas cu plaja şi cu apa mării. Nu ştiam cum va reacţiona, dar am avut surpriza să constat că este atât de fericit pe nisip încât abia am reuşit să îl despart de plajă după-amiaza, când trebuia să mergem să luăm prânzul şi să dormim. Fraţii lui mai mari s-au jucat în piscină şi în apa mării, iar noi am încercat să ne relaxăm cât de mult posibil. Am citit pe şezlong, am privit marea şi ne-am bucurat de briză şi de atmosfera liniştită de acolo."

"Eu nu obişnuiesc să stau foarte mult la soare, prefer să mă relaxez sub umbrelă şi să îi privesc pe ceilalţi cum se joacă pe plajă. În urmă cu doi ani, plaja unde ne aflăm acum a fost locul unde am organizat nunta. Au fost momente de neuitat şi ne face mereu plăcere să revenim aici”, declară Ela Crăciun.

Modifică Setările