Evenimente

Ela Crăciun, vacanţă de coşmar în Egipt

Ela Crăciun, vacanţă de coşmar în Egipt camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Ela Crăciun a mers imediat după Crăciun într-o vacanţă în Egipt, alături de prieteni şi familie.

Chiar dacă entuziasmul tuturor a fost la cote maxime, lucrurile aveau să ia o cu totul altă întorsătură odată ajunşi la destinaţie, când programul de vizitare intens şi condiţiile de cazare precare şi-au spus cuvântul.

,,Dacă nu eşti genul de persoană aventuroasă şi căreia să-i placă să se trezească „cu noaptea în cap”, atunci a merge cu grupul nu este cea mai bună variantă. Nici noi nu suntem matinali şi nu ne place să ne facă altcineva programul, dar a fost o experienţă pentru care suntem recunoscători. Ştim ce nu o să mai alegem data viitoare”, spune Ela Crăciun pe blog despre deplasarea sa recentă în Egipt.

O destinaţie tare dragă ei, Egiptul i-a adus aminte îndrăgitei prezentatoare tv şi antrenoare de parenting de prima ei excursie în tărâmul piramidelor, de acum 17 ani, când a văzut cu totul alţi ochi acestă destinaţie. Aceste frumoase amintiri au dus-o pe Ela Crăciun cu gândul la răsfăţul de care se bucurau zeiţele egiptene, care au inspirat-o să aleagă un remediu perfect pentru a-şi reveni după o asemenea vacanţă.  Preţ de câteva ore bune ea a ales să se izoleze de toţi şi toate la SPA.

,,Se fac aproape doi ani de când fac asta. De fiecare dată când am nevoie să ma încărc pozitiv, aleg masajul asiatic, care negreşit îmi relaxează corpul atunci când am mai multă nevoie”, adaugă Ela.

Odată ce şi-a reîmprospătat forţele, Ela Crăciun s-a întors cu bucurie la cursul său online de parenting, ,,De la SOS Mama, la ZEN Mama”,  în cadrul căruia discută zi de zi cu mămicile din comunitatea sa. Acest curs oferă informaţii despre tehnicile şi instrumentele care pot fi aplicate de fiecare dintre noi pentru a ne menţine calmul şi a gestiona cât mai eficient sarcinile, uneori copleşitoare, cu care vine la pachet meseria de părinte.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările