Fashion

Ele au arătat tot pe covorul roşu. Cele mai revelatoare ţinute de la Met Gala 2017

Ele au arătat tot pe covorul roşu. Cele mai revelatoare ţinute de la Met Gala 2017

Ca-n fiecare an, la Met Gala, se găseşte câte cineva care să arate mai mult decât e cazul, în speranţa că va atrage toate privirile. Ei bine, au reuşit, toţi ochii au fost aţintiţi asupra lor, însă nimeni nu le-a admirat ţinutele. Siluetele lor au fost în centrul atenţiei!

Vorbim despre Kylie, Kendall şi Bella Hadid, care, în disperarea lor de a fi în centrul atenţiei, au gafat la capitolul vestimentaţie. Au făcut rabat de la tema evenimentului şi au mizat pe ţinute revelatoare, care să le pună trupurile în valoare. Haideţi să le vedem!

Bella Hadid

Probabil, n-a auzit că ce-i prea mult strică! Sau poate a vrut să-i arate lui The Weeknd, care s-a prezentat pe covorul roşu cu actuala iubită, ce-a pierdut! În orice caz, apariţia Bellei a fost ca un strigăt de disperare şi nu neapărat pe placul specialiştilor de modă. E drept că această creaţie îi aparţine designerului Alexander Wang, dar am îndrăzni să spunem că n-a fost o alegere tocmai inspirată pentru Bella.

Kendall Jenner

Călcându-i pe urme Bellei, Kendall a optat pentru un outfit revelator, care i-a lăsat la vedere... tot. Ţinuta ei a fost semnată de brandul La Perla şi pare să fie inspirată dintr-o ţinută pe care Riri a purtat-o acum trei ani, la o gală caritabilă.

Kylie Jenner

Puţin mai îmbrăcată, dar, totuşi, pe aceeaşi linie vestimentară, a apărut şi Kylie, sora lui Kendall Jenner, la Met Gala 2017. Nici ea nu pare să fi respectat tema ediţiei de anul acesta, deşi a ales să poarte o creaţie Versace.

foto: Getty Images