Royals

Ele nu-s ca Ducesa de Cambridge. Proaspetele mame Zara Tindall şi Prinţesa Eugenie, nevoite să-şi afişeze prea curând siluetele de după naştere

Ele nu-s ca Ducesa de Cambridge. Proaspetele mame Zara Tindall şi Prinţesa Eugenie, nevoite să-şi afişeze prea curând siluetele de după naştere camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Pe 21 martie, familia regală britanică îl primea pe cel mai nou membru al ei, al treilea copil al Zarei Tindall.

Este vorba depre micuţul Lucas Philip Tindall, mezinul fiicei Prinţesei Anne şi-al soţului ei, Mike Tindall, cuplu care are acum trei copii. În vârstă de 39 de ani, Zara Tindall a fost nevoită să apară în public mai devreme decât s-ar fi aşteptat, ca urmare a morţii bunicului ei, Prinţul Philip. Şi fără ca silueta ei să-şi revină după sarcină, ceea ce este normal.

La fel s-a întâmplat şi cu verişoara ei, Prinţesa Eugenie, în vârstă de 31 de ani, care a devenit pentru prima oară mamă pe 9 februarie, atunci când a adus pe lume un băieţel botezat August Philip. Şi fiica cea mică a Prinţului Andrew a fost prezentă la înmormântarea bunicului ei, alături de soţul său, Jack Brooksbank, la doar două luni după ce a născut. 

Nici mai tânăra verişoară a Zarei n-a avut timp să-şi revină după naştere, una în timpul căreia a acumulat multe kilograme. De altfel, Eugenie n-a afişat niciodată o siluetă foarte suplă, moştenindu-l, din acest punct de vedere, pe tatăl ei, Prinţul Andrew.

Cele două membre ale familiei regale sunt, din punctul acesta de vedere, foarte diferite de Kate Middleton, care nu doar că şi-a revenit foarte repede după cele trei naşteri ale sale, dar n-a arătat nici în ziua naşterii precum o femeie care tocmai ce a născut. 

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările