News

Ele sunt cele 25 de pretendente la inima Burlacului de la Antena 1. Andi Constantin e nevoit să aleagă doar 15 dintre acestea

Ele sunt cele 25 de pretendente la inima Burlacului de la Antena 1. Andi Constantin e nevoit să aleagă doar 15 dintre acestea camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Prima întâlnirea a Burlacului cu cele 25 de pretendente va avea loc astăzi, de la 20.30, la Antena 1, într-o locaţie de vis şi nu este lipsită de emoţii.

În cel de-al şaselea sezon al emisiunii, care va avea premiera vineri, 5 martie, de la ora 20.30, la Antena 1, Burlacul va avea ocazia să plece alături de 25 de tinere într-o călătorie plină de emoţie şi aventură, în locaţii inedite atât din România, cât şi din Turcia.

Cu personalităţi distincte şi temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenţia Burlacului.

Zina, alintată Malinka, are 26 de ani şi este din Republica Moldova. Lucrează ca agent imobiliar, model, dar predă şi lecţii de limba rusă. La fel cum poate fi foarte feminină atunci când vrea, în timpul liber îi place să se plimbe cu motocicleta şi pilotează avioane uşoare.

În lupta pentru inima Burlacului intră şi Angela, care este sora Malinkăi şi care speră că îi va atrage atenţia. Rodica are 24 de ani şi este studentă la Medicină, dar conduce deja şi propria afacere, un salon de înfrumuseţare. Deşi foarte tânără, Rodica are deja o experienţă de zece ani în muncă.

Bianca, în vârstă de 20 de ani, este professional dominator şi consideră că unii oameni o judecă pentru asta, astfel că uneori ezită să le spună. Loredana, o organizatoare de evenimente în vârstă de 28 de ani, visează la propria nuntă încă din copilărie. Îşi doreşte un bărbat credincios, care să se bucure de viaţă şi să aibă împreună cinci copii. Simona, în vârstă de 25 de ani, este kinetoterapeut şi este pasionată de pictură, în timp ce Iulia este asistent manager şi îndrăgostită de tatuaje.

Eliza are 29 de ani şi a terminat facultatea de Cibernetică şi e pregătită pentru o relaţie serioasă alături de un bărbat matur, care să o iubească şi să o respecte. Andreea vine din munţii Retezat şi e convinsă că orice Burlac ar fi fericit să trăiască alături de ea în micul său sătuc natal. Bărbatul ideal este pentru ea unul protector şi tandru, în care poate avea încredere.

Dominique îşi împarte timpul şi pasiunea între cariera de model şi cabinetul de avocatură, în timp ce Cristina este o dansatoare premiată la concursuri internaţionale. Lor va încerca să le ţină piept în lupta pentru inima Burlacului Maria, o studentă la Universitatea Naţională de Apărare, dar şi Larisa, o tânără mămică a cărei frumuseţe i-a adus 24 de ore de detenţie în străinătate.

Printre pretendente se numără şi Oana - consultant financiar, Catrina, care lucrează ca lash artist, dar şi Mădălina, o barista pasionată de arta cafelei. Ana, Gabriela şi Vanessa lucrează în industria frumuseţii, în timp ce Iulia este specializată în IT, iar Alya este cântăreaţă. Dacă emoţiile vor fi prea mari în această seară, Cristina se va ocupa de starea de sănătate a Burlacului, mai ales că mişcările lascive de dans ale Roxanei ar putea creşte oricui tensiunea.

De la Elena, sosită din Republica Moldova, la Alexandra, care a venit din Anglia toate vor aşteaptă cu nerăbdare prima întâlnire cu Burlacul, pentru a afla cine este. Astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1, Burlacul va avea şi el ocazia să le cunoască pe cele 25 de tinere, să discute cu ele şi să încerce să le cunoască mai bine, însă la finalul serii, doar 15 dintre acestea vor fi invitate să rămână alături de el. Cine este norocoasa care va pune capăt burlăcieii lui Andi rămâne de văzut!

Modifică Setările