News

Ele sunt vedetele care şi-au dat părinţii în judecată pentru a-şi recupera averea

Ele sunt vedetele care şi-au dat părinţii în judecată pentru a-şi recupera averea

BEVERLY HILLS, CA - OCTOBER 01: Actress/singer Leighton Meester attends the Premiere of Warner Bros. Pictures and Village Roadshow Pictures' "The Judge" at AMPAS Samuel Goldwyn Theater on October 1, 2014 in Beverly Hills, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Există situaţii excepţionale în viaţa, când copiii vedetă şi părinţii lor ajung într-un moment în care nu se mai înţeleg şi apelează la instanţele judecătoreşti pentru a remedia anumite probleme de familie. În cele mai multe situaţii, certurile încep de la bani, aşa că haideţi să vedem ce vedete au ajuns la cuţite cu părinţii şi i-au dat în judecată!

Mischa Barton

Într-o petiţie judecâtorească pe numele mamei sale, actriţa de 31 de ani declara că cea care i-a dat naştere , Nuala Barton, i-a luat toţi banii strânşi de-a lungul carierei sale şi s-a folosit de numele său pentru a face profit, fără însă ca Mischa să aibă vreun beneficiu. "Mischa a fost pâinea şi untul pentru întreaga familie", spunea fostul asociat al lui Barton în 2013. "Ca orice om normal, Mischa plăteşte chirie, în timp ce părinţii ei au cumpărat o casă de 7,8 milioane de dolari în California, o locuinţă mult prea mare, plătită din banii fiicei. Şi Barton nu este singura vedetă care susţine că părinţii ei au exploatat-o pentru banii ei.