News

Ele sunt vegane şi au fost desemnate cele mai sexy femei de la Hollywood!

Ele sunt vegane şi au fost desemnate cele mai sexy femei de la Hollywood! camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

PETA a realizat clasamentul celor mai sexy femei vegane din rândul celebrităţilor. Ruby Rose, starul din „Orange is the new black”, Jenna Dewan Tatum şi Maggie Q au fost cele care s-au clasat pe locurile fruntaşe, în timp ce Chloe Grace Moretz. Ellie Goulding, Jessica Lange şi Michelle Pfeiffer au obţinut câte un loc binemeritat în acest top.

Ruby Rose

Vorbind despre veganism, Ruby Rose şi-a încurajat fanii internauţi să renunţe la consumul de carne şi să îmbrăţişeze stilul ei de viaţă. ”Noi putem fi schimbarea”, este sloganul după care actriţa se ghidează în viaţă.

Jenna Dewan Tatum

Jenna Dewan Tatum i-a încurajat şi ea pe cei din jur să treacă la veganism, susţinând că un astfel de stil de viaţă ar ajuta nu numai mediul înconjurător, ci şi sănătatea fiecărui individ. ”Încurajez cu siguranţă veganismul, nu doar pentru sănătatea noastră, ci şi pentru cea a  mediul înconjurător”, a declarat aceasta într-un interviu cu cei de la Los Angeles Times.

Maggie Q

„Ştiu că prin ceea ce mănânc nu rănesc planeta, nu rănesc alţi oameni şi nu rănesc animalele”, a declarat Maggie Q despre beneficiile veganismului.

Iată o galerie foto cu alte vedete vegane de la Hollywood!