News

Eleganţă la nivel înalt. Brigitte Macron şi Melania Trump, atât de grandioase la cina de la Casa Albă!

Eleganţă la nivel înalt. Brigitte Macron şi Melania Trump, atât de grandioase la cina de la Casa Albă! camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

<> on April 24, 2018 in Washington, DC.

Unul dintre cele mai importante şi aşteptate momente ale anului. Prima vizită de stat a soţilor Macron în Statele Unite ale Americii a fost un eveniment de amploare, mai ales că Melania şi Donald Trump şi-au dorit să-i întâmpine pe omologii lor francezi cu acelaşi fast cu care ei au fost primiţi anul trecut în prima lor vizită oficială în Paris, Franţa.

Au participat la numeroase activităţi, au plantat un stejar în faţa Casei Albe şi au purtat discuţii importante legate de securitatea naţională şi problemele economice, dar au etalat şi cele mai scumpe şi sofisticate ţinute. La acest capitol, primele-doamne au excelat. Iar la cea mai importantă cină de stat, care a avut loc aseară în incinta Casei Albe, eleganţa şi-a spus cuvântul de ambele tabere. Fie că vorbim de preşedinţi sau de soţiile lor, rafinamentul, bunul-gust şi luxul au fost la purtător.

Dacă Donald Trump şi Emmanuel Macron au fost la 4 ace, purtând smoking şi papion, primele-doamne au strălucit în auriu şi argintiu. A fost seara glamour pentru care Brigitte Macron şi Melania Trump s-au pregătit ca la carte. De altfel, prima-doamna a Statelor Unite ale Americii a pregătit împreună cu echipa sa acest moment de acum mai bine de o săptămână. Aranjamente florale, meniul, tacâmurile, chiar şi aranjarea scaunelor şi muzica, a avut grija ca totul să fie perfect pentru primirea soţilor Macron.

Ca nişte gazde extraordinare, Melania şi Donald şi-au primit oaspeţii într-un mod oficial. I-au aşteptat pe soţii Macron în faţa Casei Albe, cu un covor roşu, apoi s-au sărutat şi au făcut paradă în faţa jurnaliştilor. Un eveniment simbolic pentru că a fost întâlnirea dintre doi mari lideri politici. Iar Brigitte şi Emmanuel Macron au strălucit, el în costum negru, iar prima-doamnă într-o rochie senzaţională, albă, cu inserţii aurii. În aparenţă a fost o cină de stat, dar la cât de spectaculoşi au fost invitaţii, s-a comparat cu un bal de la marile case regale.

A fost şansa Melaniei Trump să strălucească şi asta a şi făcut, la propriu. Fostul model şi-a făcut apariţia într-o rochie strălucitoare semnată de casa de modă Chanel. Creaţia argintie, brodată manual cu mii de paiete şi cristale, a fost o alegere perfectă, mai ales că a venit ca turnată pe trupul primei-doamne. A îmbrăcat acest model cu bretele subţiri, cu o croială decoltată pe spate, Melania fiind ravisantă pe covorul roşu. Iar Donald a admirat-o îndelung, încercând să-i facă faţă. Ba chiar a închinat un pahar în cinstea celei mai frumoase soţii:  "Pentru prima femeie absolut incredibilă a Americii, îţi mulţumesc pentru că ai făcut din această seară una pe care o vom preţui mereu şi de care ne vom aduce aminte", a spus Trump într-un toast.

Dar Birgitte Macron a fost şi ea de o eleganţă ieşită din comun, într-o rochie lungă, albă, cu inserţii aurii şi cu o crăpătură adâncă pe picior. Prima-doamnă a Franţei a fost atentă la toate detaliile. A optat pentru designerul său favorit, Louis Vuitton, să o îmbrace pentru acest eveniment şi nu a dat greş. A ales pantofi aurii şi o geantă clutch, dar a fost atentă şi la make-up şi coafură. A purtat părul prins într-un coc chic care i-a subliniat trăsăturile feţei.

A fost o noapte reuşită, atât pentru soţii Trump, cât şi pentru soţii Macron, două cupluri superbe cu aceeaşi diferenţă de vârstă de 25 de ani între parteneri şi cu o gândire destul de apropiată, de unde şi acest început de prietenie dintre cele două state: "În urmă cu doi ani, foarte puţini ar fi pariat că vom fi aici împreună astăzi. Dar, ce chestie, împărtăşim aceeaşi determinare şi dorinţă.", a spus Macron în timpul cinei de stat. Chiar şi Melania şi Brigitte se aseamănă destul de mult, amândouă fiind două prime-doamne cu stil, cu prestanţă şi cu un trecut controversat, dar şi cu un rol im portant pentru că în spatele oricărui bărbat du succes stă o femei puternică.

Foto: Getty Images

Modifică Setările