Vedete

Elena Băsescu are o siluetă de invidiat după trei naşteri. A slăbit 25 de kilograme şi pozează în costum de baie

Elena Băsescu are o siluetă de invidiat după trei naşteri. A slăbit 25 de kilograme şi pozează în costum de baie camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Are 40 de ani şi trei copii de care este tare mândră! Elena Băsescu e o femeie împlinită, are un bussiness de succes şi o viaţă liniştită. Chiar dacă e mamă, mereu s-a preocupat de felul în care arată. A slăbit spectaculos după a treia sarcină şi pozează chiar şi în costum de baie. 

Elena Băsescu surprindea acum doi ani, înainte să o nască pe Anastasia. A treia sarcină i-a adus şi foarte multe kilograme în plus, a reţinut apă, nu mai avea silueta pe care o ştiam. Până la urmă era şi normal, vorbim despre o femeie însărcinată. După ce a născut, în iunie 2018, Elena Băsescu nu a stat cu mâinile în sân în ceea ce priveşte fizicul său. 

Atunci s-a pus pe slăbit. Le-a închis gura tuturor când a dat jos aproximativ 25 de kilograme acumulate pe timpul sarcinii. A avut grijă la alimentaţie şi probabil a mers des în sala e fitness. Aşa face că acum, la aproximativ doi ani de zile de când a adus pe lume al treilea copil, Elena Băsescu afişează o siluetă de fotomodel. Fiica cea mică a fostului preşedinte s-a afişat în costum de baie şi a surprins. Are un corp tonifiat, picioare lungi şi subţiri, nu pare că ar fi trecut prin trei naşteri. Acum, cei care o urmăresc comentează că este prea slabă, că a exagerat cu dietele. 

Elena Băsescu nu ia în seamă gurile rele, îşi vede de viaţa sa, în special de copiii săi care cresc din ce în ce mai mult. Mezina Anastasia a împlinit deja 2 ani. Şi-a făcut apariţia la ziua Zenaidei-Maria, fiica Adelinei Pestriţu, şi a atras toate privirile. Este frumoasă, are ochi superbi! Elena şi-a asortat ţinuta cu cea a fiicei sale, creaţiile fiind semnate chiar de ea. 

Cum se descurcă Elena Băsescu cu trei copii. E mamă singură

Elena Băsescu are trei copii, doi din primul mariaj şi al treilea din relaţia cu Cătălin Tomata. Acum este mamă singură, nu mai este în nicio relaţie. Astfel, ea se ocupă exclusiv de micuţii săi, dar are şi un bussiness de succes: "Anastasia este un copil foarte vesel! E activă. Dimineaţa ne trezim toţi la 6 şi jumătate, Sofia şi Traian merg la grădiniţă. Ne pregătim pentru plecare. Eu îi duc la grădiniţă. Îi duc la 8 şi îi iau la 17. Dorm acolo, stau la grădiniţă la program prelungit. Eu stau cu Anastasia cât ei sunt la grădiniţă. (...) E mult spus femeie de afaceri. Îmi merge peste aşteptări. Am primit un număr mare de comenzi. A fi mama a trei copii nu mi se pare un lucru atât de greu, aşa cum poate se vede din exterior. Primesc ajutor, nu ascund asta. Primesc ajutor de la bunici. Sofia şi Traian sunt omogeni, se înţeleg, au răbdare, mă ajută cu Anastasia, sunt foarte implicaţi. Nu există gelozii între ei. Au aşteptat-o cu nerăbdare de când era în burtică, abia aşteptau s-o cunoască. Ochii albaştri sunt ai tatălui meu. E copil dezvoltat, are fizionomia tatălui ei. Seamănă cu Cătălin şi cu tata. Niciun copil nu a luat multe de la mine, să ştii! Tata e un bunic exemplar, implicat şi dedicat, dar care nu doreşte să-şi răsfeţe nepoţii peste măsură. Sever când vine vorba de educaţie, cum a fost şi cu mine şi sora mea. Are foarte multă răbdare cu nepoţeii lui.", spunea fiica lui Traian Băsescu în martie 2019 pentru Kanal D. 

Foto: Facebook

Modifică Setările