Vedete

Elena Băsescu este iar singură! S-a despărţit de tatăl fiicei sale după o relaţie de doi ani

Elena Băsescu este iar singură! S-a despărţit de tatăl fiicei sale după o relaţie de doi ani

S-au iubit, au făcut împreună un copil, iar acum s-au despărţit. Aceasta este, pe scurt, povestea Elenei Băsescu şi a lui Cătălin Gheorghe, cunoscut în lumea mondenă ca Tomată.

Relaţia Elenei Băsescu cu Tomată a ţinut doi ani, timp în care cei doi au devenit şi părinţii unei fetiţe, Anastasia, cel de-al treilea copil al fiicei lui Traian Băsescu, ea având un băiat şi o fată şi cu Bogdan Ionescu (Syda).

Informaţia potrivit căreia Elena Băsescu şi Cătălin Gheorghe s-au despărţit a fost oferită în exclusivitate de WOWbiz, care notează că fiica fostului preşedinte al României a mers singură la botezul fiicei Elenei Udrea şi că relaţia cu Tomată s-a terminat în urmă cu aproximativ o lună. Mai mult decât atât, cea mai recentă fotografie în care cei doi apar împreună a fost postată de Elena Băsescu pe Instagram în luna iunie.

Sursa citată notează că Elena Băsescu şi Cătălin Gheorghe nu au vrut să mediatizeze această despărţire şi că fetiţa lor va rămâne în grija mamei, care se ocupă şi de creşterea primilor ei doi copii.