News

Elena Cârstea răbufneşte

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

Elena Cârstea e supărată pe unele publicaţii care au spus despre ea că, deşi trăieşte de mai mulţi ani în America, nu a reuşit să facă şi acolo o carieră în muzică.

„Eu am plecat în America nu sa cânt, ci să stau deoparte de scena din România, care mi-a adus doar suferinţă în ultimii ani. Începând cu drepturi neplătite şi termnând cu o imagine nedreaptă, care m-a determinat să nu mai suport“, a ţinut artista să precizeze.

„M-am măritat cu Glenn pentru că este un om minunat şi nu m-am măritat ca să rămân căntăreaţă. Vă repet, nici măcar nu am încercat să cânt aici. Nu pentru că nu pot, aşa cum şi-ar dori unii sau alţii care propovăduiesc continuu faptul că nu mai pot cânta“, a mai spus aceasta.

„Am venit în ţară la Eurovision pentru că am vrut şi pentru că am putut. Piesa a fost scrisă de mine în întregime, text şi muzică, cu ajutorul lui Cristi“, a vorbit ea despre vizita ei în ţară de la începutul anului.

„Despre faptul că muncesc, să nu vă speriaţi. Munca nu a omorât pe nimeni, iar pe mine nici atât. Fac ce vreau să fac, cânt când vreau să cânt, muncesc altceva când vreau altceva ş.a.m.d... Şi o să vă spun ce gândesc când vă aşteptaţi cel mai puţin“.

„Aş veni mai des în România, dar am obosit de promisiuni neîmplinite, de prietenii rătăcite şi de faţade doar că dau bine şi de oameni, în general, care nu au cuvânt“, a făcut ea referire la desele scandaluri în care a fost implicată fără voia ei şi la cei care au dezamăgit-o, de-a lungul ultimilor ani.

„Iubesc România şi românii, mi-aş dori puţină reciprocitate şi respect. Am fost un om generos toată viaţa mea cu toată lumea, fără limite aş putea spune, dar îmi lasă un gust amar că, după atâţia ani de muncă nu rămâne nimic, doar atât. În rest, vă pot spune că: «NU sunt Perfectă». Vă pup de nu vă vedeţi şi «LA MULTI ANI»“, şi-a încheiat ea mesajul postat pe contul său de Facebook.

Foto: pagina personală, arhiva ADH

Comentarii

Articole asemănătoare

Muzica

AUDIO Nicola, primul single din ultimii 6 ani

După o pauză considerabilă pe piaţa românească, cântăreaţa revine cu forţe proaspete cu o nouă piesă emoţionantă, compusă de un compozitor britanic, cu care spera să se facă remarcată la Eurovision.

Christine Valmy a murit - Uite ce viaţă de poveste a avut

News

Christine Valmy a murit - Uite ce viaţă de poveste a avut

„Regina cosmeticelor“, aşa cum a fost supranumită de americani, s-a stins din viaţă ieri, în urma unui infarct, la vârsta de 88 de ani. Ea a lăsat în urmă un imperiu în domeniul frumuseţii, condus astăzi de fiica sa.

Al Bano, pe aceeaşi scenă cu Conchita Wurst

Muzica

Al Bano, pe aceeaşi scenă cu Conchita Wurst

Celebrul cântăreţ italian a concertat în urmă cu câteva zile, la evenimentul Starnacht am Wörthersee, care a avut loc în Austria şi la care a participat şi Conchita Wurst, care a câştigat concursul Eurovision 2014.

Al cui este acest posterior apetisant?

News

Al cui este acest posterior apetisant?

Să vă dăm câteva indicii: este al unei românce cotate drept una dintre cele mai frumoase femei, o actriţă plecată de ceva vreme peste Ocean. Şi, conform datelor noastre, nu are încă un partener, deşi, la un moment dat, toţi aşteptam s-o vedem mireasă.

INTERVIU Kitty & Ovi Jacobsen – „Avem mereu opţiunea de-a ne întoarce în Norvegia“

Interviu

INTERVIU Kitty & Ovi Jacobsen – „Avem mereu opţiunea de-a ne întoarce în Norvegia“

Are publicul scandinav de partea lui şi propria galerie de norvegieni acasă, aşa că finala Eurovision de la Copenhaga e doar un nou spectacol „în familie“.

Elena Cârstea vrea să facă un spectacol cu români la Hollywood

Muzica

Elena Cârstea vrea să facă un spectacol cu români la Hollywood

De când a plecat în Statele Unite, artista n-a mai avut la del de multe concerte şi reprezentaţii ca în trecut. Dar acum vrea să strângă mai mulţi artişti români pe o scenă din Hollywood.

Uite cum arată acum Claudia Pavel (Cream)

News

Uite cum arată acum Claudia Pavel (Cream)

Nu mai trăieşte în România de ceva timp, iar, de un an încoace, e şi mămică. Iată cum arată cântăreaţa, după vreo patru ani petrecuţi peste Ocean. Atrasă iremediabil de Statele Unite, unde obişnuia să meargă la sora ei,

Tina Turner vrea să renunţe la cetăţenia americană

News

Tina Turner vrea să renunţe la cetăţenia americană

Cântăreaţa de culoare, care locuieşte de mulţi ani în Elveţia, deţinătoare a cetăţeniei acestei ţări, a început demersurile pentru a renunţa la cetăţenia americană. Vezi care sunt motivele ei.

News

Mihai Trăistariu, atac dur la adresa Alexandrei Stan

Cântăreţul care a reuşit să se plaseze pe locul al patrulea la finala Eurovision din 2006 o desfiinţează pe artista care a reuşit să se facă cunoscută peste hotare cu piesa “Mr. Saxobeat”.