News

Elena Cârstea şi Glenn Muttart au aniversat 12 ani de mariaj

Elena Cârstea şi Glenn Muttart au aniversat 12 ani de mariaj camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Pare incredibil că a trecut atâta timp de la căsătoria cântăreţei noastre cu americanul Glenn Muttart. Uite cum arată acum cei doi.

Viaţa artistei Elena Cârstea s-a schimbat radical de când a ales să se mute în Statele Unite. A dat muzica pe afacerile imobiliare şi singurătatea pe viaţa de familie. Căci, odată intrat în viaţa ei, americanul Glenn Muttart i-a adus acea stabilitate şi linişte de care atât cântăreaţa, cât şi fiicele sale adoptate, Merisanda şi Adriana, aveau atâta nevoie.

„Ne-am cunoscut pe internet… pe drum… pe traiectorie. Cu totul întâmplător. Şi, mai întâi, am vorbit mult online amândoi. Am vorbit o grămadă, dar el m-a invitat să merg acolo şi am zis: „OK, hai că vin”. Şi, la al doilea drum pe care l-am făcut la el, nu m-a mai lăsat să plec. A zis să rămân acolo. Şi m-a cerut de nevastă după o săptămână. Vorbesc serios! Iar eu am zis "Da", pentru că… zâmbea foarte drăguţ. M-am îndrăgostit de gropiţele lui. E scump, e un om foarte-foarte în banca lui. Soţul meu e un om foarte drăguţ”, declara mai demult Elena Cârstea pentru revistatango.ro.

„Ne-am căsătorit în toamna lui 2006, deci avem ceva ani de căsătorie… Am învăţat să ne menajăm unul pe celălalt. Dacă eu nu am chef să spăl vasele, spală el. Dacă el nu are chef, fac eu… Deci ne menajăm tot timpul unul pe celălalt. Glenn îmi aduce flori tot timpul, face nişte chestii foarte drăguţe. Nu e un tip bogat, tocmai de aceea apreciez şi mai mult gesturile lui. Îmi aduce flori aproape în fiecare săptămână, mă mai scoate în oraş. Mai vine de la serviciu şi spune: „Hai, acum mergem la masă” sau mai ştiu eu te miri pe unde. Şi le iubeşte pe fete. Pentru mine asta e cel mai important”, mai spunea cântăreaţa.

Citeşte şi:

Imagini rare cu fetele Elenei Cârstea

"Am făcut nunta şi am îmbrăcat rochie de mireasă, dar nu am fost la biserică. Am făcut cununia şi am fost la Grădina Botanică, însă nu ne-am căsătorit în biserică şi nu am trecut la nicio religie. El e catolic, eu sunt ortodoxă, dar acum ne ducem la ambele biserici. Suntem foarte liberi la minte. Ne ducem unde ne e bine. Şi uneori chiar dacă nu ajung la biserică, tot mai aprind o lumânare sau o candelă. Sau îl sun pe preotul meu din România, care mi-e prieten de 20 de ani”, a încheiat Elena Cârstea.

Astăzi, Elena Cârstea şi Glenn Muttart aniversează nunta de mătase, la 12 ani de la momentul căsătoriei lor.

Comentarii

Articole asemănătoare