Vedete

Elena Gheorghe: "De peste 23 de zile stăm în casă"

Elena Gheorghe: "De peste 23 de zile stăm în casă"

Artista povesteşte cum traversează această perioadă grea, când a avut şi ambii copii bolnavi.

Elena Gheorghe este o fire veselă şi optimistă şi, de obicei, nelipsită din mediul online. Dar iată că, de mai bine de trei săptămâni, n-am mai primit nicio veste de la ea. Într-o postare recentă, artista ne-a împărtăşit, însă, motivele absenţei sale.

"De pe 6 martie, când Nicholas a luat gripa B, suntem într-o continuă doctoriceală (am trecut prin febre, frisoane, hipotermie şi alte simptome tipice). De peste 23 de zile stăm în casă, cu mici excepţii, când am fost internată cu Amelie. Astăzi suntem bine şi voiam să vă spun că suntem alături de voi cu gânduri bune şi multă dragoste", a notat Elena Gheorghe în mesajul său mult aşteptat de fanii internauţi.

"Perioada pe care o traversăm cu toţii nu este întâmplătoare, este de fapt un restart, deşi este unul foarte dur. “Lumea s-a oprit în loc”, deşi natura şi animalele îşi urmează cursul firesc, asta trebuie să ne pună pe gânduri, singurii prizonieri suntem noi, pentru că NOI suntem cei care trebuie să ne SCHIMBĂM. De la NOI pleacă totul", crede ea.

"Mi se rupe sufletul când citesc acum, în al 12-lea ceas, atâtea răutăţi, atâtea lucruri urâte, cum dăm vina unii pe alţii, cum minţim, cum aruncăm cu noroi asupra bisericii şi cât suntem de RECI. Acum mai mult ca NICIODATĂ trebuie să FIM UMANI, să FIM TOLERANŢI, SĂ NE AJUTĂM, pentru că doar asta este SALVAREA NOASTRĂ", este îndemnul ei.

Modifică Setările