Lifestyle

Elena Gheorghe se menţine în formă cu energizantul preferat al lui Elvis Presley

Elena Gheorghe se menţine în formă cu energizantul preferat al lui Elvis Presley camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Înainte de marele concert de muzică armănească pe care îl va susţine pe data de 23 mai la Sala Palatului, artista ne-a dezvăluit secretele ei pentru o formă fizică impecabilă. Printre ele, şi o reţetă VIP.

Mai sunt doar câteva zile pânã la super concertul de muzică armănească pe care Elena Gheorghe îl va susţine la Sala Palatului, aşa că artista a intrat în linie dreaptă cu pregătirile. Pe lângă orele petrecute în sala de repetiţii, Elena Gheorghe acordă în această perioadã o importanţă foarte mare corzilor vocale şi condiţiei fizice.

Astfel, de câteva zile, artista şi-a schimbat puţin tabieturile: “Chiar dacã îmi place să îmi încep dimineaţa cu o cafea bună, în ultimul timp am renunţat la ea, tocmai pentru a evita deshidratarea, al cărei impact îl resimt imediat la nivelul corzilor vocale. Ba chiar am şi un truc, pe care îl folosesc înainte de concerte: consum mai multe acadele, despre care se ştie că ajută fantastic la stimularea glandelor salivare, care, la rândul lor hidratează corzile vocale. Iar de când am descoperit acadelele de la farmacie, fără zahãr, nu pot decât să spun că sunt foarte fericită”, povesteşte Elena.

Acestea nu sunt însã singurele trucuri la care cântãreaţa apelează înaintea marilor concerte. Elena are şi un preparat pe care îl consumã înainte de a urca pe scenã, acelaşi pe care îl consuma şi Elvis Presley.

“Se cheamã chiar The Elvis Smoothie şi este fãcut din combinaţia preferatã a acestuia: bananã şi unt de arahide. Eu adaug câteodată şi puţinã ciocolatã neagrã şi o canã de lapte de migdale neîndulcit. E o băutură delicioasă şi în cazul meu funcţionează de minune, mai ales cã e cunoscut faptul cã banana, în combinaţie cu ciocolata neagrã alungã emoţiile! Pentru cã da, trebuie sã recunosc, am emoţii mari pentru tot ce se va întâmpla pe 23 mai!”, a mai dezvăluit artista.

Pe 23 mai, Elena Gheorghe va avea alături, la Sala Palatului, invitaţi ca Gicu Coada, Sirma Guci, Steaua di Vreari etc.

Dupã succesul înregistrat cu piesa “Luna Alba”, care a depãşit 15 milioane de vizualizãri pe YouTube, Elena va lansa pe 23 mai şi un nou album de muzicã armãneascã, care va conţine 11 piese.

Modifică Setările