Video

Elena Ionescu a filmat însărcinată videoclipul piesei ”Ploaia si focul”

Elena Ionescu a filmat însărcinată videoclipul piesei ”Ploaia si focul”

Clip Glance & Elena - Making of

După ce a adunat peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube cu hituri precum “În bucăţi” (feat. Elena Gheorghe & Naguale) şi “Ecou” (alături de Elena Gheorghe), Glance lansează un nou single şi videoclip, “Ploaia si focul”, în colaborare cu Elena Ionescu. O coproductie Heaven Artist Company şi Cat Music, piesa este compusă de Răzvan Matache, John Kasta, Rashid si DJ Bonne. Pentru videoclipul regizat de Claudiu Stan, Elena Ionescu şi-a arătat burtica de graviduţă, artista urmând să aducă pe lume primul copil.

“Piesa “Ploaia si focul” reprezintă un follow-up al piesei “Cinema”, single care s-a clasat foarte sus in topuri, acesta fiind si motivul pentru care am tinut neaparat sa cant aceasta piesa alaturi de Elena. Dupa cum am spus mereu, fiecare single lansat de mine este inspirat din viata mea reala si nici aceasta piesa nu face exceptie. Vreau sa multumesc echipei care a contribuit la finalizarea proiectului: Claudiu Stan, Vagabond Studio, Silviu Lopatnic si producatorilor piesei”, a declarat Glance.

https://youtu.be/STSyXEmkY8A

Filmarile videoclipului “Ploaia si focul” au durat 16 ore si s-au desfasurat in trei locatii: Valea cu Pesti (Transfagarasan), Snagov si Bucuresti.

Modifică Setările