Vedete

Elena Ionescu, altă viaţă după divorţ: “Nu ştiam cum am să fac faţă”

Elena Ionescu, altă viaţă după divorţ: “Nu ştiam cum am să fac faţă”

După ce fostul ei soţ s-a mutat rapid la fosta lui iubită, Elena Ionescu crede că divorţul a fost cea mai bună soluţie. Cu toate acestea, artista recunoaşte că separarea a speriat-o foarte tare. Acum, speră ca viaţa să îi ofere un om pe sufletul ei.

 “Spaima că voi  rămâne cu cel mic fără această latură masculină, fără tatăl lui, m-a panicat foarte tare o perioadă, pentru că, efectiv, nu ştiam cum am să fac faţă, mai ales că trăiesc în Bucureşti singură, părinţii mei sunt în provincie. Cu ajutorul lui Dumnezeu am dat de oameni frumoşi, familia mea a venit lângă mine şi totul s-a rezolvat mai bine decât mă aşteptam!”, a mărturisit Elena pentru Ciao.ro.

Artista încă mai crede în dragoste şi aşteaptă um om care să o completeze. “Nu mă pot ataşa atât de repede de altcineva însă sunt convinsă că dragostea există, nu mi-am pierdut această speranţă. Cred în dragoste şi am să o trăiesc de fiecare dată când voi avea ocazia. Chiar dacă acest pasaj din viaţa mea nu a fost unul cel mai fericit, eu încerc să păstrez tot ce a fost frumos şi să  merg mai departe, în mod special pentru cel mic. Îmi doresc să găsesc un om pe sufletul meu. Să fie un om credincios, cu principii, cu caracter, să aibă demnitate”.

Modifică Setările