Vedete

Elena Ionescu (ex Mandinga), noi dezvăluiri despre divorţ: "Nu putem vorbi de o prietenie extraordinară"

Elena Ionescu (ex Mandinga), noi dezvăluiri despre divorţ: "Nu putem vorbi de o prietenie extraordinară"

Visul frumos s-a terminat! Povestea de amor dintre Elena Ionescu şi Răzvan Stanciu a ajuns la final.

Sunt tineri, frumoşi, iar de doi ani de zile trăiau o poveste nebună de iubire. Ba mai mult, de un an deveniseră şi părinţi. Relaţia lor părea să aibă toate ingredientele pentru a rezista până la final. Cu toate astea, Elena şi Răzvan au hotărât să pornească pe drumuri separate. Chiar dacă vor fi tot timpul legaţi de copilul pe care îl au, cei doi admit că între ei nu se poate pune problema unei prieteni.

„ Asta este cea mai bună alegerea pe care am făcut-o în momentul de faţă amândoi. Dragoste cu forţa nu se poate. „Ruptura se produce în timp, nu neaparat că e o ruptură, ci o decizie înţeleaptă atunci când îţi dai seama că nu te mai potriveşti cu acel om, că nu mai vreţi să mergeţi pe acelaşi drum împreună. Singura probleme pe care mi-o asum este să fii pripit în viaţă, la noi s-a întâmplat totul într-un singur an. După ce am rămas însărcinată, m-am căsătorit imediat tocmai din dorinţa de a avea o familie pentru cel mic. Şanse de împăcare nu mai sunt. Noi suntem hotărâţi până la capăt. Pe data de 10 se va pronunţa divorţul. A fost o decizie de comun acord. Dragoş îşi vizitează bebeluşul de câte ori are ocazia. Am păstrat o relaţie decentă, dar nu putem vorbi de o prietenie extraordinară”, a mărturisit Elena Ionescu la Antena1.
 

 

Elena Ionescu şi Răzvan Stanciu au făcut, separat, declaraţii despre divorţ, menţionând că nu mai există cale de împăcare: „Sunt foarte bine. Am toate motivele, am ce e mai de preţ în viaţa asta, un copilaş atât de frumos. Merg mai departe pentru că am pentru ce. Nu sunt nici prima, nici ultima. Viaţa e făcută s-o trăim spontan, aşa cum nu te aştepţi. Asta este cea mai bună alegerea pe care am făcut-o în momentul de faţă amândoi. Dragoste cu forţa nu se poate”, – a declarat Elena Ionescu pentru emisiunea Xtra Night Show. „Ruptura se produce în timp, nu neaparat că e o ruptură, ci o decizie înţeleaptă atunci când îţi dai seama că nu te mai potriveşti cu acel om, că nu mai vreţi să mergeţi pe acelaşi drum împreună. Singura probleme pe care mi-o asum este să fii pripit în viaţă, la noi s-a întâmplat totul într-un singur an. După ce am rămas însărcinată, m-am căsătorit imediat tocmai din dorinţa de a avea o familie pentru cel mic. Şanse de împăcare nu mai sunt. Noi suntem hotărâţi până la capăt. Pe data de 10 se va pronunţa divorţul. A fost o decizie de comun acord. Dragoş îşi vizitează bebeluşul de câte ori are ocazia. Am păstrat o relaţie decentă, dar nu putem spune de prietenie extraordinară” – a încheiat Elena Ionescu
Citeşte întreaga ştire: Elena Ionescu, noi declaraţii despre motivele divorţului de Dragoş Răzvan Stanciu

Citește și ...