Fashion

Elena Udrea, de nerecunoscut. A atras toate privirile cu un decolteu ameţitor şi o nouă coafură

Elena Udrea, de nerecunoscut. A atras toate privirile cu un decolteu ameţitor şi o nouă coafură camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

În weekend, Elena Udrea (43) şi mai tânărul său iubit, Adrian Alexandrov (32) au participat la nunta unor prieteni, ocazie cu care fosta "blondă de la Cotroceni" a şocat pe toată lumea. Obişnuită să impresioneze cu rochii cât mai sexy la astfel de evenimente, ba cu spatele gol, ba scurte şi de cele mai multe ori cu un decolteu ameţitor, Elena Udrea a mers pe acelaşi tipar şi de data aceasta. Cea mai controversată femeie din politică, pe lângă faptul că a arătat impresionant cu bustul la vedere, a fost de nerecunoscut din cauza noii sale coafuri.

Obişnuiţi cu o Elena Udrea cu părul blond, de lungime medie şi cu breton, cea mai noua apariţie a ei a ridicat mari semne de întrebare printre invitaţii de la petrecere care cu greu au putut să o recunoască. În mod clar, privirile oamenilor au fost îndreptate către sânii ei, etalaţi în toată spendoarea în rochia foarte decoltată de culoarea mov, iar accesoriul statement de la gât a accentuat acea zonă. Cu noua coafură, cu părul lung, ondulat şi cu rădăcinile închise la culoare, a arătat total schimbată. Noroc că este vorba doar de o perucă, pentru că blonda nu avea cum să se trezească peste noapte cu o podoabă capitală ca a lui Rapunzel. În ultima vreme, Elena Udrea tot apelează la schimbări de look, probabil pentru a-i menţine interesul iubitului mai tânăr cu 12 ani.

Elena şi Adrian formează un cuplu de mai bine de un an şi sunt destul de discreţi în ceea ce priveşte relaţia lor. Cât despre ţinutele Elenei Udrea, aceasta are un adevărat istoric al apariţiilor care mai de care mai şocante şi sexy pe la petreceri de căsătorie şi botezuri, iar regula numărul 1 de la care nu se abate este decolteul adânc.

Foto: Facebook Adrian Alexandrov

Modifică Setările