Lifestyle

Elena Udrea s-a închis în casă, iubitul cară cumpărături. Cum a fost surprins Adrian Alexandrov

Elena Udrea s-a închis în casă, iubitul cară cumpărături. Cum a fost surprins Adrian Alexandrov

Trece din nou prin aceleaşi emoţii ca în “Dosarul Gala Bute”, unde a fost condamnată la închisoare cu executare. Pe 2 martie, Elena Udrea a primit o sentinţă grea, de 8 ani de închisoare, iar de atunci parcă s-a ascuns într-o carapace, nefiind de găsit. Gurile rele spun că fosta politiciană vrea să fugă din ţară. Nu ar fi exclus, având în vedere că a procedat la fel şi în trecut.

Începutul primăverii a adus veşti proaste Elenei Udrea.  Fosta politiciană a fost condamnată la 8 ani de închisoare de Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul finanţării campaniei electorale din 2009, fiind găsită vinovată de şapte fapte. În plus, instanţa a decis confiscarea a circa un milion de lei de la Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării şi fost consilier prezidenţial în mandatul lui Traian Băsescu. De marţi, de când a aflat această decizie, care nu este încă definitivă, Udrea a fost ca un vulcan, a ajuns chiar să o blesteme pe judecătoarea care i-a dat sentinţa. “O blestem să simtă copiii ei ce simte copilul meu. Nu înţeleg cum va dormi această femeie liniştită la noapte. Cum să dai 8 ani pentru aşa ceva? Am omorât pe cineva? Dacă dăm pentru crime şi violuri 5-7 ani, am ajuns să dăm pentru corupţie 8 ani?”, a declarat Elena Udrea la Antena 3.

După această ieşire, acum blonda este de negăsit. Nu a mai ieşit deloc din casă şi se pare că este dărâmată de teribila veste. Cumpărăturile pentru casă le face doar iubitul ei, Adrian Alexandrov. Zilele trecute acesta  a fost surprins de fotoreporterii Click! în timp ce  pleca la muncă cu Mercedesul de 150.000 de euro care îi aparţine partenerei sale.

Citeşte continuarea pe click.ro, chiar aici!

Modifică Setările