News

Eli Roman a născut al treilea copil. De data aceasta, prezentatoarea are... o minune de fetiţă!

de admin

Eli Roman a născut al treilea copil. De data aceasta, prezentatoarea are... o minune de fetiţă! camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

După o lungă aşteptare, vedeta Realitatea TV şi-a putut ţine în braţe fiica!

Cu o casă plină de băieţi, era firesc ca Eli Roman să-şi dorească să aibă şi ea o mini-me! Şi, iată, când s-a aşteptat mai puţin, în viaţa ei a apărut şi o fetiţă.

Şi noi am fost uimiţi să aflăm, în primăvară, că vedeta postului Realitatea TV este din nou însărcinată. Şi asta pentru că ştiam că are deja doi băieţei, pe Andrei (5 ani şi jumătate) şi pe Matei (2), şi că nu plănuia să-şi mărească echipa de juniori. Dar iată că cineva de Sus i-a trimis ei şi soţului său, jurnalistul Stelian Negrea… o minune.

„După şase fertilizări in vitro, pentru a avea doi băieţi frumoşi şi sănătoşi, de data asta Doamne-Doamne ne-a trimis şi o fetiţă, natural“, spune emoţionată Eli Roman, care recunoaşte că a fost luată prin surprindere. „Când am aflat că sunt însărcinată cu cel de-al treilea copil, primul lucru la care m-am gândit a fost să fie fată, nu de alta, dar nu voiam să fiu soacra cu 3 nurori“, glumeşte ea.

Mica prinţesă a venit pe lume duminică, tot la o clinică privată şi tot prin cezariană, ca şi fraţii săi, şi a primit numele Ana Maria. „Numele l-au ales băieţii. Matei, cel mic, a ales să-i spunem Ana, iar Andrei a vrut să îi spunem Maria“.

Micuţa este "o prinţesă de nota 10, cu 3510 g şi 51 de cm. Un miracol de la Dumnezeu. Ne întregeşte familia şi inimile…suntem lângă tine ca să-ţi dăm rădăcini şi aripi, iubirea şi susţinerea noastră necondiţionată! Te iubesc infinit! ❤️Este tare nerăbdătoare să-i întâlnească pe tati Stelian şi frăţiorii ei care cu greu rezistă departe de noi. Dar pandemia asta ne mai prelungeşte suspansul! Vă iubesc, băieţii mei! ❤️❤️❤️ Şi de atunci să te ţii roller coaster în 5!", a scris emoţionată Eli Roman, chiar de pe patul de maternitate.

FOTO: Facebook

Comentarii

Modifică Setările