News

Elizabeth Hurley, cu sânii la vedere într-o nouă fotografie revelatoare. Fiul de15 ani a realizat-o?

Elizabeth Hurley, cu sânii la vedere într-o nouă fotografie revelatoare. Fiul de15 ani a realizat-o?

Este una dintre cele mai sexy femei de la Hollywood, afişând la cei 52 de ani o siluetă fără cusur. De altfel, actriţa se foloseşte de silueta sa perfectă pentru a fi propriul model pentru colecţia de costume de baie pe care o are. Culmea e că cel care se află, de cele mai multe ori, în spatele acelor fotografii super-hot este chiar fiul starului, Damian, în vârstă de doar 15 ani. Damian îşi roagă mama să fie mai conservatoare în spaţiul public Mulţi au ridicat din sprâncene atunci când au auzit că Elizabeth Hurley îşi foloseşte fiul de 15 ani pentru a-i realiza şedinţe foto atât de sexy. Iar cea mai recentă postare a acesteia din mediul virtual a creat o adevărată controversă în mediul virtual.

În fotografia respectivă, Elizabeth apare acoperită de un pareo orange, creat chiar de ea, care, însă, îi lasă la vedere sânii. Evident, imediat ce a fost făcută publică această fotografie, fanii internauţi s-au întrebat dacă pentru un cadru atât de revelator actriţa a apelat tot la fiul ei de 15 ani, Damian.

Fotografia cu care a stânit din nou controverse

De altfel, e de notorietate că fiul actriţei s-a declarat stânjenit de comportamentul mamei sale ajunsă la 52 de ani. ”Damian începe să fie tachinat de prietenii lui. Este la vârsta la care orice face mama sa este stânjenitor şi nu înţelege de ce mama sa nu poate să se mai acopere puţin”, povesteşte o sursă din anturajul adolescentului.

Cât despre actriţă, aceasta are un răspuns pentru toate. ”Liz este extrem de mândră de look-ul ei şi i-a spus că nu e nimic greşit ca o femeie de vârsta ei să fie sexy.  Plus că i-a zis că dacă se mai plânge mult o să poarte numai costume de măicuţă”, relatează aceeaşi sursă.

Modifică Setările