News

Ella Travolta moşteneşte talentul artistic al părinţilor săi! Cum a impresionat tânăra şi cum i-a comentat celebrul său tată momentul

Ella Travolta moşteneşte talentul artistic al părinţilor săi! Cum a impresionat tânăra şi cum i-a comentat celebrul său tată momentul camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Ella Travolta este dovada vie că aşchia nu sare departe de trunchi. Uite cât este de talentată şi cum comentează tatăl său prestaţia fiicei.

Ella a împlinit 21 de ani şi nu este doar actriţă, ci ştie să cânte foarte bine. Fiica lui John Travolta şi a regretatei actriţe Kelly Preston a oferit un adevărat spectacol online. Ella a postat pe pagina sa de socializare un material video în timp ce cântă vocal, dar şi la pian. Tânăra a precizat: ”Uite la ce lucrez de un an, e un cântec foarte drag mie. Vreau să vi-l dăruiesc acum şi să ştiţi că va fi inclus anul viitor, pe noul meu EP. Sper să vă placă!”, a dezvăluit ea emoţionată.

Tatăl său i-a comentat la postare: ”Sunt foarte mândru de tine, Ella! Este fantastic şi ţi-o spune tatăl tău cel încântat de moment.”

De asemenea, la clip a reacţionat de îndată şi muzicianul Tommy Lee, care a scris: ”Ce copil talentat! Este un hit.”

Howie Mandel i-a scris şi el pe TikTok, platforma unde a fost încărcat videoclipul prima dată: ”Eşti fabuloasă ca muzician, cântăreaţă şi compozitoare. Uimitor!”.

Pe lângă muzică, Ella a fost foarte ocupată cu noul său film, ”Get Lost”, la care filmările s-au încheiat la începutul anului. Actriţa joacă o Alice din Ţara Minunilor în variantă modernă.

Şi atunci John Travolta şi-a exprimat încântarea, menţionând cât e de mândru de Alice din familia sa.

Starul din ”Grease” şi-a elogiat fiica şi în revista People, când a vorbit despre ea: ”Este sigură pe sine, autentică, generoasă, graţioasă şi, nu în ultimul rând, superbă. Nu ştiu ce-am făcut să merit, cum a venit la mine, nu am niciun merit, doar o ador”, a menţionat actorul.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările