News

Elle Fanning şi Nicole Kidman: prinţesa vs regina covorului roşu

Elle Fanning şi Nicole Kidman: prinţesa vs regina covorului roşu

CANNES, FRANCE - MAY 24: (R-L) Kirsten Dunst, Nicole Kidman and Elle Fanning leave the "The Beguiled" screening during the 70th annual Cannes Film Festival at Palais des Festivals on May 24, 2017 in Cannes, France. (Photo by Neilson Barnard/Getty Images)

Aproape c-ai zice că actriţele Elle Fanning şi Kirsten Dunst şi-au comparat ţinutele înainte să apară, seara trecută, pe covorul roşu de la Cannes, la premiera de gală a filmului The Beguiled, un thriller regizat de Sofia Coppola. Spunem asta deoarece rochiile lor în culori pastel, lila şi bleu, urmează aceeaşi linie: a diafanului. Distrbuţia filmului "The Beguiled", aseară, la Cannes O paradă a bunului gust şi a frumuseţii, având în vederea distribuţia foarte atrăgătoare strânsă de Sofia în filmul ei: Colin Farrell, Nicole Kidman, Elle Fanning şi Kirsten Dunst, toţi îmbrăcaţi perfect în seara lor cea mare de la Cannes.

Prinţesa serii a fost, fără îndoială, tânăra actriţă Elle Fanning (19), care până acum n-a dat deloc greş cu ţinutele alese la Cannes. Rochia ei lila, de la Rodarte, i-a venit ca o mănuşă, iar părul prins cu o bandă neagră de catifea a fost finish-ul perfect pentru un look de zână.

Elle Fanning în rochia Rodarte
Coafura ei a fost perfectă

Dar dacă Elle a fost prinţesa covorului roşu, Nicole Kidman a fost regina serii, actriţa de 49 de ani arătând mai strălucitoare ca niciodată în rochia ei stil flapper, semnată Michael Kors. Rujul dramatic în culoarea prunei a schimbat în bine tot machiajul divei, care a ales şi o coafură potrivită, de data aceasta.

Elle Fanning, Sofia Coppola şi Nicole Kidman
Elle Fanning, Nicole Kidman şi Kirsten Dunst, vedere din spate

Cât despre Colin Farrell, ei bine, chipeşul actor de 40 de ani a fost la fel de atrăgător ca întotdeauna, în smokingul lui negru, de seară.

Colin Farrell

Foto: Getty Images