News

Ellen DeGeneres, aspru criticată după ce a comparat izolarea la domiciliu cu închisoarea. În ce vilă de lux locuieşte

Ellen DeGeneres, aspru criticată după ce a comparat izolarea la domiciliu cu închisoarea. În ce vilă de lux locuieşte camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Ellen DeGeneres a făcut recent o afirmaţie care i-a înfuriat pe fanii săi. A comparat izolarea la domiciliu cu închisoarea, iar aceştia au luat foc. Prezentatoarea locuieşte cu soţia, Portia De Rossi, într-o vilă de lux. 

Show-ul pe care îl prezintă de ani de zile Ellen DeGeneres a avut de suferit din cauza coronavirusului. Întreaga echipă rămâne acasă timp de trei săptămâni, chiar şi prezentatoarea. Ellen DeGeneres filmează din propria locuinţă, cu ajutorul soţiei, intervievează prin videocall diferite vedete, a avut-o prin transmisiune directă chiar şi pe Jennifer Lopez. 

Prezentatoarea în vârstă de 62 de ani a prezentat recent un video chiar din casa sa de lux din California în care face declaraţii care i-au înfuriat pe fanii săi: 

„Un lucru pe care l-am aflat din carantină este că e ca în închisoare, asta este”, a declarat DeGeneres. În momentul în care a spus asta, ea se afla aşezată pe un fotoliu, cu spatele la o grădină superbă, cu gazon, cu o pădure, un decor superb.  „Asta pentru că am purtat aceleaşi haine timp de zece zile şi toată lumea de aici e gay”, a adăugat ea amuzată de propria glumă, scrie Reuters.

După declaraţiile ei, în mediul online fanii nu s-au abţinut: „Am prieteni şi oameni dragi care sunt încarceraţi. Ei sunt închişi în condiţii oribile şi îngroziţi de ce li se va întâmpla. «Gluma» ta despre carantina acasă asemănătoare închisorii este fără haz şi lipsită de respect”.

Pe Twitter, urmăritorii vedetei au criticat-o aspru: „Ellen, prizonierii din ţara asta sunt prinşi în carantină 24 de ore în celule care au, probabil, dimensiunea unuia dintre duşurile tale şi alţii dorm la un metru de deţinuţi bolnavi. Şi mor. Experienţa ta nu are nicio legătură cu închisoarea”. 

 

„«Simt că sunt în închisoare» a spus Ellen din această vilă“, este o altă declaraţie care însoţeşte şi o imagine cu locuinţa lui Ellen DeGeneres şi a Portiei De Rossi. 

Modifică Setările