Gossip

Ellen DeGeneres şi Portia divorţează? O actriţă celebră a intervenit în mariajul lor

Ellen DeGeneres şi Portia divorţează? O actriţă celebră a intervenit în mariajul lor

Exclusive... 52217047 Couple Ellen DeGeneres and Portia de Rossi out shopping at a jewelry store in Beverly Hills, California on October 28, 2016. After looking around the pair left the store out the back door and could be seen holding hands as they made their way to the car. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Potrivit publicaţiei americane, National Enquirer, gazda talk show-ului de 59 de ani s-ar fi îndepărtat de cea care îi este soţie de mai bine de 8 ani. Deşi par foarte îndrăgostite, afişându-se mereu de mână pe la evenimente, se pare că în realitate lucrurile nu mai stau deloc aşa între Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi. Ellen şi Portia formează un cuplu de mai bine de 8 ani, însă mariajul lor atârnă acum de un fir de aţă. Ce ar fi intervenit în mariajul lor fericit, sau mai degrabă cine? Se pare că o altă actriţă cunoscută, de 42 de ani, este mărul discordiei. Mamă a doi copii, Drew Barrymore şi Ellen au devenit foarte apropiate de când fac o echipă pentru emisiunea TV First Dates, în care Ellen este producător, iar Drew narator. Aşa că Portia, 44 de ani, simte că în ultima vreme relaţia sa cu Ellen s-a răcit considerabil. Drew Barrymore este cauza problemelor din mariajul lui Ellen cu Portia. Pentru a înrăutăţi şi mai tare lucrurile, Drew, despre care se zvoneşte că ar avea o relaţie cu co-starul său Ellen Page, a recunoscut recent că este bisexuală:  "Dacă îmi plac femeile din punct de vedere sexual? Da. Normal. Cred că o femeie împreună cu o altă femeie formează un cuplu frumos." Ba mai mult, conform revistei US Magazine, în 2007 Jane Pratt, fostă redactoră a revistei Jane, spunea că ea şi Drew Barrymore au făcut sex.  Ellen şi Drew s-au apropiat prea mult în ultima vreme. În urma acestor întâmplări, un apropiat al Portiei a declarat pentru Enquirer: "Portia se simte ameninţată de relaţia lui Ellen cu Drew. Legatura emoţională este evidentă şi Portia se simte complet dată la o parte."

De când s-a despărţit de fostul soţ şi s-a mutat în LA, Drew a fost în mod constant la show-ul lui Ellen. "Au acelaşi simţ al umorului dezvoltat şi râd ca nişte nebune la glumele celeilalte", a adaugat sursa tabloidului. Portia este mult mai serioasă şi este ca şi cum cele două vorbesc o limbă nerostită pe care ea nu o cunoaşte." Vestea vine după mai mulţi ani de relaţie cu năbădăi, iar căsătoria de 8 ani a lui Ellen cu Portia se spune că ar sta agăţată de un fir de aţă.

Foto: Arhiva OK, Captură Ellen Show

Modifică Setările