News

Ellen Page, actriţa care a devenit Elliot Page, divorţează de soţie după trei ani de mariaj: "Rămânem prieteni apropiaţi"

Ellen Page, actriţa care a devenit Elliot Page, divorţează de soţie după trei ani de mariaj: "Rămânem prieteni apropiaţi" camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Se despart după trei ani de relaţie! Ellen Page, actriţa care a devenit Elliot Page declarându-se transgender, a depus actele de divorţ. În urmă cu câteva luni îşi declara iubirea faţă de soţie, de Emma Portner, acum lucrurile s-au schimbat!

Ce a intervenit între ele? Sentimentele s-au risipit aşa de repede? În urmă cu trei ani de zile, Ellen Page şi Emma Portner dezvpluiau pe reţelele de socializare, printr-o poză cu două inele, că şi-au oficializat relaţia. Au primit o mulţime de felicitări atunci, mai ales că nu se mai fereau să îşi trăiească public povestea de iubire. Apăreau împreună la evenimente, se sărutau pe covorul roşu, mergeau de mână pe stradă...erau fericite. 

În decembrie 2020, Ellen Page a anunţat că a devenit Elliot Page. Actriţa spunea că e transgender. Pare că a trecut prin multe schimbări, chiar şi atunci soţia îi era alături: "Vă rog să aveţi răbdare, să ne respectaţi intimitatea şi să fiţi alături de mine pe acest drum pe care susţin viaţa trans în fiecare zi. Străluceşte în continuare, E. Te iubesc atât de mult!".

Ei bine, acum s-a aflat că din vară cele două nu mai formează un cuplu, Elliot Page a depus chiar şi actele de divorţ la Curtea Supermă din Manhattan. Cuplul a trimis şi un comunicat oficial:

"După o perioadă lungă de gândire şi o analiză atentă, am luat decizia dificilă de a divorţa în urma separării noastre vara trecută. Avem cel mai mare respect unul pentru celălalt şi rămânem prieteni apropiaţi". Nu se ştie însă motivul divorţului. Oare Emma Portner a fost deranjată de transformările lui Elliot Page?

Ellen Page anunţă că a devenit Elliot Page, declarându-se transgender!

Ellen Page dezvăluise în urmă cu 6 ani că este gay. De decembrie, şi-a arătat public în întregime identitatea sexuală.

Actriţa canadiană în vârstă de 33 de ani, cunoscută din filmul "Juno", pentru care a obţinut o nominalizare la Oscar, dar şi din alte producţii, precum "The Umbrella Academy", a anunţat pe Twitter: "Vreau să împărtăşesc cu voi faptul că sunt trans, pronumele pentru mine este el şi mă cheamă Elliot. Mă simt norocos că am ajuns în acea etapă din viaţă în care să pot scrie asta".

Totodată, Elliot a recunoscut că se teme îngrozitor de ura pe care o va stârni, fără a specifica în ce etapă a transformării sale sexuale se află acum, dacă urmează terapie hormonală şi va trece şi prin operaţii la nivelul organelor genitale, dar şi prin una de extirpare a sânilor. 

Foto: Profimedia

Modifică Setările