News

Ellen Pompeo, despre botox, dar şi despre rolul din „Anatomia lui Grey”

Ellen Pompeo, despre botox, dar şi despre rolul din „Anatomia lui Grey”

attends Marc Jacobs celebrates Divine Decadence on July 21, 2016 in Los Angeles, California.

Cunoscutul serial cu medici n-ar mai fi acelaşi fără Meredith Grey, interpretată de Ellen Pompeo. Dar ce-a ţinut-o pe actriţa de 46 de ani în acest rol atâta timp? Actriţa a oferit un interviu recent tocmai despre acest lucru. Ellen Pompeo a declarat că vrea să se retragă din industria cinematografică după încheierea serialului ”Anatomia lui Grey” Ellen Pompeo, cea care îi dă viaţă lui Meredith Grey în serialul ”Anatomia lui Grey” a recunoscut fără perdea că ceea ce a îndemânat-o să nu părăsească distribuţia acestui film până acum a fost tocmai vârsta ei... avansată. Actriţa recunoaşte că s-a temut să nu rămână pe dinafară, în caz că decidea să renunţe la rolul care a făcut-o celebră. ”Decizia mea de a rămâne în acest serial s-a bazat în totalitate pe vârsta mea”, a declarat jovială Ellen pentru revista People.

Actriţa de 46 de ani a mai precizat şi că este plătită foarte bine (300.000 per episod) şi că exista riscul să nu mai primească niciun rol notabil dacă părăsea show-ul. ”M-am gândit mult. De ce să părăsesc un show de succes, în urma căruia câştig foarte bine, doar ca să schimb peisajul?”, a declarat franc actriţa.

Ulterior, actriţa a povestit că are de gând să se retragă din industrie atunci când serialul ”Anatomia lui Grey” va ajunge la final.

Ellen, care a apărut pe micile ecrane în acest serial în 2005, este printre puţinii actori care au rămas în acest serial de când a început. Justin Chambers (Alex Karev), Chandra Wilson (Miranda bailey) şi James Pickens (Richard Webber) sunt ceilalţi actori care au rămas până în sezonul al doisprezecelea al serialului.

Cât despre aspectul fizic şi vâstă, Ellen a declarat că a preferat să nu apeleze la nicio metodă artificială de a se înfrumuseţa şi că nu şi-a injectat botox niciodată. Mai mult de atât, actriţa a declarat că odată cu vârsta pentru ea s-au schimbat priorităţile şi că frumuseţea fizică nu e chiar atât de importantă, deşi recunoaşte că se simte frustrată atunci când se uită la episoadele de început ale serialului, unde era mult mai tânără.

foto: getty images