Vedete

Ellie White se antrenează acasă, singură, dar arată senzaţional! Ce program fitness urmează?

Ellie White se antrenează acasă, singură, dar arată senzaţional! Ce program fitness urmează?

Ellie White este în prezent în cea mai bună formă fizică a sa din ultimii ani. Îndrăgita artistă a reuşit să îşi sculpteze silueta într-un mod impresionant şi să aibă musculatura extrem de tonifiată, după două naşteri, mulţumită unui antrenament pe care îl face singură acasă, după un DVD.

Solista are acum un abdomen de fier şi braţe bine definite după ce a făcut sport acasă, timp de 30 de minute, de trei ori pe săptămână.

Este vorba de Insanity Max 30 Workout, un antrenament cardio, de mare intensitate, considerat cel mai greu antrenament de fitness pus vreodată pe DVD. Acesta se bazează strict pe greutatea propriului corp, dar adoptând mişcări repetitive şi poziţii dificile.

Insanity Max 30 Workout a fost creat de Shaun T şi are la bază antrenamentele pe intervale. Durează doar 30 de minute şi nu nu necesită nimic altceva în afară de greutatea propriului corp. Exerciţiile de cardio intens ţintesc depunerile de grăsime şi sunt combinate cu cele care ajută la creşterea masei musculare.

“Dimineaţa, înainte de micul dejun, când încă dorm toţi în casă, eu îmi beau cafeaua şi trec la antrenament. E atât de simplu pentru că am scutit mersul la sala de sport şi înapoi, nu am nevoie de greutăţi sau alte accesorii pentru fitness şi am parte de cele mai bune rezultate. Însă vă spun că aveţi nevoie de o mică doza de nebunie pentru a urma acest tip de antrenament. Este extrem de greu şi dacă nu ai o motivaţie suficient de puternică, vei ceda”, a declarat solista.