Lifestyle

Ellie White, shopping de Sărbători la Târgul de Crăciun de la Viena FOTO

Ellie White, shopping de Sărbători la Târgul de Crăciun de la Viena FOTO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Pentru că Moşul are nevoie de ajutoare, artista şi iubitul ei au pregătit din timp cadourile pentru micuţii lor, Mihai (6) şi Maria (3). Dar, totodată, şi-au oferit o escapadă romantică într-un oraş de poveste.

Ellie White şi partenerul său de viaţă, Doru Tinca, au petrecut un weekend prelungit într-unul din cele mai frumoase oraşe din Europa, lăudat pentru modul în care este decorat pentru sărbătorile de iarnă. Cei doi au ajuns la Târgul de Crăciun din Piaţa Primăriei (Rathausplatz), unde au gustat din preparatele tradiţionale vieneze şi au patinat pe gheaţa patinoarului în aer liber. 

“Era o atmosferă de basm. Totul luminat feeric", povesteşte Ellie White.

"M-am dat în carusel, ca un copil, am admirat caleaşca trasă de reni, copacii împodobiţi şi aranjamentele luminoase spectaculoase. Am ajuns apoi la Târgul Imperial de Crăciun din Michaelerplatz. Am colindat căsuţele din lemn şi ne-am răsfăţat cu turtă dulce şi băuturi calde. Era destul de frig, dar atmosfera aceasta frumoasă ne-a făcut să uitămde câte grade erau afară. Unul din locurile mele preferate este piaţa Catedralei Sfântul Ştefan. Şi acolo era amenajat un târg de Crăciun foarte frumos. În altă zi am ajuns şi la Palatul Schonbrunn, care este pur si simplu spectaculos. Am ajuns apoi şi în parcul de distracţii Prater unde, la fel, era amenajat un târg de Crăciun foarte frumos", a descris ea itinerariul scurtei vacanţe.

Spre deosebire de alte vacanţe, nu am făcut mult shopping, ci ne-am bucurat de fiecare clipă petrecută împreună, de întreaga atmosferă de basm în care am ajuns. Ne-am luat această mini-vacanţă acum, la mijlocul lui decembrie, pentru că apoi, de la Crăciun până după Revelion, voi avea multe concerte şi voi fi mai mult pe drum, în ţară, de la o localitate la alta. Sper ca după Revelion, în ianuarie, să ne mai alocăm câteva zile pentru o vacanţă, de această dată, într-un loc mai cald”, declară Ellie White. 

Modifică Setările