Lifestyle

Ellie White, vacanţă de 5 stele cu familia în Dubai FOTO

Ellie White, vacanţă de 5 stele cu familia în Dubai FOTO camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

O escapadă în 4 la soare, cu momente memorabile trăite în cele mai tari parcuri de distracţie din Emirate.

Ellie White a profitat de câteva zile libere într-o pauză de concerte şi a mers în prima sa vacanţă în Dubai, alături de familie. Artista a ales să se cazeze într-unul din cele mai faimoase resorturi de cinci stele din oraş, unde se află şi un imens parc de distracţii acvatic pentru cei mici.

Timp de cinci zile, vedeta s-a bucurat la maximum de atracţiile oferite de resortul Atlantis The Palm şi de al său Aqua Park uriaş şi nu au ratat şansa de a face poze şi cu un leu de mare. Artista se arată fiind impresionată de modul în care sunt tratate animalele în resort.

“Am căutat un hotel dedicat în special familiilor cu copii, dar care să se afle şi într-o zonă de plajă, lângă un parc destinat celor mici. Am ales să stăm la Atlantis The Palm, unde se află şi un Aquapark impresionant şi multe atracţii atât pentru copii cât şi pentru adulţi. În timpul zilei stăteam la piscină unde se bălăceau copiii, iar după amiezile erau rezervate plimbărilor. În cadrul resortului am descoperit o zonă amenajată special pentru un leu de mare şi am avut ocazia cu toţii să facem poze cu el. Erau instructori care ne spuneau ce aveam şi ce nu aveam voie să facem, iar cel mai important era faptul că totul se învârtea în jurul animalelor şi al programului lor. Nu puteam sta foarte mult ca să nu-l obosim, iar, dacă animalul nu era într-o dispoziţie prietenoasă, atunci era lăsat să facă ce îşi doreşte. Mi-a plăcut respectul faţă de aceste creaturi minunate care, deşi sunt născute în captivitate, sunt libere să se exprime şi nu sunt marionete de circ”, scrie Ellie White pe blogul personal.

În Dubai, artista a descoperit şi noile parcuri de distracţii deschise anul trecut, acolo unde a petrecut zile întregi alături de copiii ei, Mihai şi Maria.

“Nu puteam rata Legoland Dubai, cu atât mai mult cu cât Mihăiţă este mare fan. Am petrecut acolo câteva ore bune, distrându-ne alături de copii. Există diferite atracţii şi ride-uri pe care le puteţi încerca, dar toate sunt cu măsurătorul de înălţime la intrare. Aşa că, dacă aveţi un copil mai mic de 98 de cm, sunt mari şanse să mergeţi acolo doar în vizită… După orele petrecute la Legoland, ne-am plimbat puţin prin Bollywood Park, un alt parc de distracţii cu temă indiană. Ultima seară am petrecut-o plimbându-ne prin Global Village, un alt parc distracţii uriaş, cu bazaruri inspirate din diferite părţi ale lumii. Vă recomand cu drag să vă rezervaţi o zi pentru zona aceasta, dar să aveţi răbdare până seara, pentru că luminile sunt absolut fenomenale”, mai scrie Ellie White pe blogul ei.

Modifică Setările