Gossip

Elon Musk are o nouă iubită celebră? Iată cu cine se întâlneşte miliardarul de la Tesla

Elon Musk are o nouă iubită celebră? Iată cu cine se întâlneşte miliardarul de la Tesla

După ce s-a iubit cu fosta soţie a lui Johnny Depp, Amber Heard, miliardarul de la Tesla Motors nu a stat prea mult timp singur. S-a despărţit de actriţă acum mai bine de două luni, iar acum face noi cuceriri la Hollywood. Inventatorul Tesla este cu siguranţă unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi, iar noua norocoasă care îi stă alături ar fi o altă actriţă celebră în vârstă de 28 de ani.

Conform revistei Page Six, Elon Musk ar  fi interesat de frumoasa Dakota Johnson, actriţa din seria "Fifty Shades". Apropiaţii lor au confirmat faptul că omul de afaceri, 46 de ani, a zburat la Rio de Janeiro, Brazilia, săptămâna tercută pentru a o vedea pe Dakota, dar şi pentru petrecerea de reînnoire a jurămintelor dintre managerul Guy Oseary şi soţia sa, Michelle Alves.

Iubire de-o vară. Deşi relaţia miliardarului cu actriţa Amber Heard nu a durat prea mult, cei doi susţin că au rămas în relaţii bune.

Dakota este fiica starurilor Melanie Griffith şi Don Johnson şi a fost surprinsă pe aeroport, revenind din Brazilia, unde a participat la reînnoirea jurămintelor celor doi prieteni. În mod evident, un reprezentant a lui Musk a dezminţit zvonurile, spunând că "Elon o cunoaşte deja pe Dakota şi nu are nevoie să zboare până în Brazilia pentru a o vedea", motivând că deplasarea a fost în alt scop, pentru că prietenul său Guy l-a invitat la un eveniment special. După petrecere, acelaşi reprezentat a spus că miliardarul s-a întors la muncă: "a plecat de la ceremonie chiar după ce a auzit declaraţiile de dragoste dintre cei doi soţi şi a zburat direct la fabrica Tesla pentru a lucra la noul model de maşină."

Dakota ar fi noua cucerire a fondatorului Tesla.

Foto: Arhiva OK!