News

Elon Musk şi mama copilului său, cântăreaţa Grimes, s-au "semi-despărţit". Mai sunt sau nu împreună?

de admin

Elon Musk şi mama copilului său, cântăreaţa Grimes, s-au "semi-despărţit". Mai sunt sau nu împreună? camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

După trei ani de relaţie, cel mai neobişnuit cuplu de celebrităţi se destramă.

La începutul anului trecut, Grimes a distribuit pe reţeaua Instagram o fotografie prin care arăta lumii că este însărcinată. Artista canadiană, al cărei nume real este Claire Elise Boucher, a dezvăluit cu acea ocazie faptul că Elon Musk, cu care se vedea din 2018, este tatăl copilului.

După ce l-a născut pe fiul său, miliardarului din spatele Tesla şi SpaceX a hotărât că numele lui va fi X Æ A-Xii. Încă un gest excentric din partea celui care ne-a lăsat să înţelegem demult că-şi va conduce viaţa altfel decât o face restul lumii.

Şi, deşi cuplul format de Elon Musk cu Grimes părea de departe a fi cel mai ciudat, timp de trei ani ei au demonstrat că dragostea lor nu e vreo ecuaţie complicată, precum numele copilului lor.

Chiar şi acum, când fondatorul SpaceX a confirmat că el şi cântăreaţa canadiană sunt "semi-separaţi", acesta spune că dragostea există în continuare între ei şi că au rămas în relaţii bune.

Suntem semi-separaţi, dar încă ne iubim, ne vedem frecvent şi suntem în relaţii foarte bune”, a declarat Musk pentru PageSix. „Este vorba mai ales de faptul că munca mea la SpaceX şi Tesla mă obligă să fiu în principal în Texas sau să călătoresc peste hotare, iar munca ei este în principal în Los Angeles” a mai spus Elon Musk. „Ea stă cu mine acum, iar Baby X se află în camera alăturată”.
 
Cei doi au fost văzuţi împreună la Met Gala, la începutul acestei luni, fără a da semne că au probleme de relaţionare.
 

Comentarii

Modifică Setările