News

Elton John şi David Furnish se căsătoresc!

de admin

Cuplul vrea să întâmpine Crăciunul cu verighetele pe deget, aşa încât ceremonia va avea loc pe 21 decembrie. Iată detaliile evenimentului care va avea loc la nouă ani după ce Elton şi David şi-au unit destinele doar într-un parteneriat civil

Dacă ai un déjà-vu, aşa se explică: ţi s-a părut că starul de 67 de ani şi iubitul lui, în vârstă de 52 de ani, s-au mai căsătorit o dată, dart era vorba doar despre un parteneriat civil. Abia acum urmează adevărata nuntă - eveniment ce vine să confirme încă o dată stabilitatea relaţiei lor, care durează de două decenii.

Mai exact, cei doi s-au pregătit pentru o ceremonie intimă, pe 21 de decembrie, la casa lor din Windsor, unde au invitat cei mai apropiaţi 50 de prieteni şi familia. Printre oaspeţii de marcă se numără David şi Victoria Beckham, Elizabeth Hurley şi familia rockerului Ozzy Osbourne.

Elton şi David nu au mai avut răbdare să-şi oficializeze cum trebuie relaţie - de accea nu au vrut să încheie anul fără să facă acest pas. Şi nu e deloc întâmplător, căci tocmai cu două zile în urmă a devenit legal în Regatul Marii Britanii ca parteneriatele civile să se transforme în mariaje.

"Plănuiesc asta de luni de zile. Elton e flamboaiant, dar de data asta îşi doreşte un eveniment decent şi discret. Doar prietenii apropiaţi şi familia sunt invitaţi", a declarat un prieten. Aşadar, va fi ceva cu totul diferit de ziua în care au sărbătorit parteneriatul civil, prilej marcat de o manifestare pe scară largă - au avut nu mai puţin de 650 de invitaţi.

Cei doi fii ai cuplului (deveniţi parte din familia lor după ce au apelat la o mamă surogat), Zachary, de trei anişori, şi Elijah, de un an, vor fi juca rolul pajilor care vor aduce verighetele. "Pentru Elton şi David e important ca băieţii să aibă acest rol special", a adăugat acelaşi prieten.

Modifică Setările