News

Elton John le cere fanilor să boicoteze brandul Dolce & Gabbana!

de admin

Elton John le cere fanilor să boicoteze brandul Dolce & Gabbana!

Artistul britanic este în război deschis cu designerii italieni Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, după o serie de declaraţii făcute de aceştia, pe care Elton le-a considerat jignitoare. Iată despre ce e vorba...

Greşeala făcută de cei doi creatori de modă italieni a fost o declaraţie despre copiii concepuţi prin fertilizare in vitro, despre care au spus că sunt nişte produse chimice. Mai exaxt, Domenico a spus pentru revista "Panorama" că actul procreaţiei ar trebui să fie unul din dragoste. "Te naşti şi ai o mamă şi un tată. Cel puţin aşa ar trebui să fie din punctul meu de vedere. De-asta nu sunt convins de ideea a ceea ce eu numesc copii chimici, bebeluşi sintetici. Închiriezi un uter, alegi spermă dintr-un catalog... Şi apoi trebuie să le explici acestor copiii cine sunt mamele lor. Eu sunt gay. Nu pot avea un copil. Cum nu cred că poţi avea totul în viaţă! Familia nu e o făcătură. Este un sentiment supranatural al aparţinerii de cineva."

Elton John s-a simţit direct vizat de afirmaţia acestora, intrucât el are împreună cu soţul lui doi copii obţinuţi cu ajutorul unei mame surogat şi al inseminării artificiale. Răspunsul lui a fost cât se pote de dur...

"Cum îndrăzniţi să vă referiţi la copiii mei frumoţi ca la nişte produse sintetice? Ruşine vouă că aţi arătat cu degetele voastre neînsemnate şi pline de idei preconcepute către fertilizarea in vitro - un miracol care a permis unor legiuni întregi de oameni iubitori, fie ei hetero sau homosexuali, să-şi îndeplinească visul de-a avea copii! Aveţi o gândire arhaică ce nu-şi mai găseşte locul în vremurile noastre, la fel ca şi creaţiile voastre vestimentare. Nu voi mai purta niciodată Dolce & Gabbana #BoycottDolceGabbana."

Şi ce credeţi? Războiul se înteţeşte, căci Stefano Gabbana a replicat pe Instagram, postând o poză cu Elton John şi comentând: "Dar cine vrea să-l vadă îmbrăcat în Dolce & Gabbana? Trăim într-o ţară democratică şi respectul pentru ideile altora este esenţial!".

Foto: WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările