Gossip

Elvis era iute la mânie şi violent cu femeile! A tras cu pistolul în iubita sa şi i-a învineţit ochiul soţiei Priscilla Presley

Elvis era iute la mânie şi violent cu femeile! A tras cu pistolul în iubita sa şi i-a învineţit ochiul soţiei Priscilla Presley

Regele Rock'n'Roll nu-şi putea controla nervii, lucru confirmat atât de fosta soţie Priscilla, cât şi de fosta iubită Ginger Alden, care povestesc scene incredibile cu arme şi o atmosferă cât se putea de tensionată, chiar violentă, între ei.

Elvis nu numai că a tras focuri de armă spre Ginger, în timp ce ea se afla în pat, dar a împuşcat şi toaleta şi mai multe televizoare. Iar fosta soţie a legendarului cântăreţ îi dă dreptate acesteia în privinţa obsesiei starului cu armele. În plus, Presley era un maniac al puterii, voia să deţină controlul absolut şi era cât se putea de iute la mânie. Dar care să fi fost motivul pentru care Elvis folosea armele în casă?

În timpul unui interviu cu Barbara Walters, Priscilla a vorbit despre aspecte complet necunoscute ale personalităţii fostului ei partener de viaţă.

Era irascibil. Chiar era. Era complet imprevizibil. Furia lui avea tot timpul de-a face cu frustrarea pe care o simţea. În plus, simţea că avea puterea şi banii necesari pentru a distruge ceva şi apoi a înlocui obiectul respectiv de parcă nimic nu se întâmplase”, a declarat singura soţie pe care a avut-o Presley. Regele Rock'n'Roll îşi făcuse un obicei din a împuşca televizorul de fiecare dată când apărea pe ecran cineva de care nu-i plăcea lui.

“Le făcea să explodeze, pur şi simplu”, a continuat ea. „Era o chestiune foarte simplă pentru el, iar televizorul era înlocuit imediat. Îi plăceau la nebunie armele şi avea o colecţie întreagă de aşa ceva. Eu cred că, trăgând cu pistolul în stânga şi-n dreapta, îşi exercita, de fapt, puterea pe care o avea.”

Modifică Setările