News

Elwira şi Mihai Petre sărbătoresc 11 ani de mariaj. Cum s-au cunoscut şi care e secretul relaţiei lor?

Elwira şi Mihai Petre sărbătoresc 11 ani de mariaj. Cum s-au cunoscut şi care e secretul relaţiei lor? camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Astăzi, e motiv de sărbătoare în cuplul Elwira & Mihai Petre: se împlinesc 11 ani de căsătorie! Au împreună două fetiţe frumoase şi sănătoase, un business de succes şi „rezistă” împreună de mai bine de 19 ani. Care e secretul lor?

Elwira şi-a anunţat, astăzi, fanii internauţi că sărbătoreşte 11 ani de căsătorie cu Mihai Petre. ”11 ani au trecut de când am spus DA. Cei mai frumoşi 11 ani”, este mesajul succint pe care frumoasa dansatoare l-a postat pentru a marca ineditul eveniment din viaţa ei de cuplu, alături de o fotografie cu ei.

Mulţi s-au întrebat de-a lungul timpului cum s-a întâmplat ca Elwira, de origine poloneză, s-a îndrăgostit de românul Mihai Petre, cu care are acum două minunăţii de fete. Ei bine, într-un interviu mai vechi, pentru Alist, Mihai Petre mărturisea că totul a pornit de la pasiunea lor de dans, el căutându-şi o parteneră de dans pentru a participa la competiţii.

”Povestea pe scurt sună cam aşa: eu român, ea poloneză, ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru- în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Aşa ne-am cunoscut, eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentasem, iar un prieten mi-a zis că ştie o fată din Polonia care este în aceeaşi situaţie ca tine. Aşa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat şi am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit şi parteneri de cuplu.”, povestea Mihai Petre.

În acelaşi interviu, Elwira şi Mihai Petre recunoşteau că secretul longevităţii relaţiei lor este faptul că împărtăşesc aceleaşi valori morale. Elwira a fost cea care a punctat că admiră la partenerul ei de viaţă că este un cinstit, care spune adevărul indiferent de împrejurare şi că e un familist convins.

Modifică Setările