News

Emil Boc într-o ipostază inedită. Le-a făcut galerie fetelor din tenis! FOTO

Emil Boc într-o ipostază inedită. Le-a făcut galerie fetelor din tenis! FOTO camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Fostul premier s-a aflat în tribune la Ostrava, unde România a întâlnit Cehia în disputa pentru FedCup.

Cu siguranţă, nu vi l-aţi fi închipuit pe Emil Boc aşa: îmbrăcat în tricou de susţinător al echipei naţionale şi bătând la tobă în galeria fanilor. Ei bine, s-a întâmplat zilele trecute în tribuna sălii de sport din Ostrava, unde echipa feminină de tenis a României a jucat cu Cehia în primul tur al Grupei Mondiale FedCup.

Îmbrăcat în tricou galben, Emil Boc a bătut la o tobă pe parcursul partidei şi a dat tonul scandărilor în mijlocul suporterilor români. „Trebuie să facem tot ce se poate să le ajutăm pe fete”, spunea plin de înflăcărare politicianul.

Ba mai mult, Emil Boc a postat şi pe contul său de socializare fotografii din timpul meciului de la Ostrava (vezi galeria foto), alături de următorul mesaj:

"Irina Begu şi Monica Niculescu au adus ultimul punct al victoriei României împotriva Cehiei!! 3:2!!România a învins Campioana Mondială, acasă, la Ostrava! Felicitări minunatelor fete din echipa Naţională a României pentru această victorie de excepţie !! Bravooo Simona, Mihaela, Irina, Monica şi Ana!! Am trăit nişte momente superbe la Ostrava, a fost un meci atât de greu, dar victoria este atât de frumoasă!! Felicitâri şi sutelor de români din tribună, care au susţinut frenetic Naţionala României!! Şi nu în ultimul rând, felicitări Federaţiei Romaâne de Tenis pentru această reuşită de vis din istoria tenisului românesc!! Urmează Franta, Victorie!!"

Fostul premier, actualmente primar al oraşului Cluj, are parte de-o popularitate nesperată. Privind în urmă, la perioada în care era huiduit pentru politicile sale guvernamentale, nici nu-ţi vine a crede cât de simpatizat este acum de clujeni şi cât de activ este ca promotor al evenimentelor de aici. Localnicii l-au văzut adesea fie la Untold, fie la meciurile disputate la Cluj ori, pur şi simplu, pe stradă, servind o îngheţată sau plimbându-se fără gardă de corp prin oraş.

Citește și ...