News

Emilia Clarke mărturiseşte că a fost obligată de producători să filmeze nud pentru "Game Of Thrones"

Emilia Clarke mărturiseşte că a fost obligată de producători să filmeze nud pentru "Game Of Thrones" camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Una dintre vedetele celebrului serial îi acuză pe producători că au manipulat-o pentru a filma cât mai multe scene nud.

Emilia Clarke, interpreta personajului Daenerys Targaryen din seria "Urzeala Tronurilor", a povestit, în cadrul unui interviu oferit actorului Dax Shepard pentru podcastul său, Armchair Expert, că în primul sezon „Game of Thrones“ a fost constrânsă să filmeze „o mulţime de scene nud“.

Vedeta a interpretat-o timp de 7 ani pe Daenerys Targaryen în celebra serie. Însă, în momentul în care a semnat contractul pentru a juca acest rol, avea doar 23 de ani şi era abia ieşită de pe băncile şcolii. Acum, la 33 de ani, spune că ar refuza să joace în astfel de scene. Şi asta în condiţiile în care, după ce a fost văzută filmând fără inhibiţii, acum primeşte doar oferte în care i se cere insistent să filmeze scene care includ nuditate.

“Ştiu mult mai bine ce mă simt bine să fac şi ce mi se pare în regulă” a arătat Clarke. “M-am mai certat şi înainte pe platoul de filmare când am zis «Nu, cearşeaful rămâne pe mine», ca să mi se zică: «Vrei să-ţi dezamăgeşti fanii?...». Şi eu fac:: «Hai, pa». Cred că am văzut destule ca să ştiu de ce e, de fapt, nevoie”, a comentat actriţa.

„Am primit rolul şi apoi mi-a fost trimis scriptul. În timp ce-l citeam mi-am spus: «Ah, deci asta era problema». Doar ce-mi terminasem studiile şi am privit totul ca pe un simplu job. Dacă este în script atunci este necesar. Asta este, voi găsi semnificaţia. Totul va fi în regulă“, şi-a amintit actriţa.   Ea a mai mărturisit că atmosfera de la filmări devenea uneori atât de insuportabilă încât plângea în toaletă înaintea filmării anumitor scene nud: „Îmi spuneam: voi plânge în baie, apoi mă voi întoarce şi voi filma scena şi va fi OK“.

Emilia Clarke şi-a amintit şi filmările pentru scenele de intimitate din primul sezon al “Game of Thrones”, când spune că partenerul ei de platou, Jason Momoa s-a purtat ca un mentor pentru ea.

“Abia acum îmi dau seama ce norocoasă am fost, pentru că Jason avea experienţă, mai făcuse multe dintre chestiile de care era nevoie înainte de acel moment, a zis: «Dragă, aşa ar trebui să fie şi aşa n-ar trebui, o să mă asigur că lucrurile merg aşa cum trebuie”, a povestit Clarke şi a precizat că Momoa s-a asigurat că ei i se va aduce un halat în timpul filmărilor pentru scenele care includeau nuditate.

 

Citește și ...