News

Emily Burghelea a făcut depresie după naştere: "Am trecut prin nişte clipe"

Emily Burghelea a făcut depresie după naştere: "Am trecut prin nişte clipe" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

A născut de curând, dar problemele nu o ocolesc. Emily se confruntă cu depresia postnatală şi dă semne că a ajuns la capătul puterilor.

“M-am descărcat după ce am ajuns la limita puterilor. Cred că am nevoie de un psiholog.

Aseară am trecut prin nişte clipe în care efectiv simţeam că nu mai pot şi ştiu că nici măcar nu trebuia să postez poza aia, doar că am simţit nevoie de afecţiune, de ajutor. Voiam ca toate prietenele mele să mă sune în acelaşi timp şi ca toată lumea să înţeleagă că nu mai pot. Vreau să vă zic că am plâns până nu am putut. Şi am plâns şi citind comentariile voastre. S-a instalat o presiune imensă asupra mea, odată cu începerea facultăţii, cu creşterea dinţilor Amedeei, odată cu toate lucrurile pe care le aveam de dus la bun sfârşit, grija pentru casă, grija pentru cei din jur, pentru tot”.
 

“Mi-am dat seama că norul ăsta negru pe care îl vedeam eu deasupra capului meu aseară poate fi influenţat şi de stările hormonale pe care o femeie le are după ce naşte şi după o discuţie foarte lungă cu Andrei mă simt mai bine. Vreau să vă zic că nu este prima dată când păţesc treaba asta şi sunt nişte fluctuaţii uriaşe de temperament. Câteodată sunt extrem de fericită, de activă, simt că pot să le fac pe toate, iar la 20 de minute distanţă pot să fiu extrem de posomorâtă şi cumva chestiile astea au fost uşor de manevrat până ieri. Din păcate, depresia post-partum, pe care am înţeles că o experimentez şi eu chiar acum, afectează foarte multe femei. Multe dintre noi nici măcar nu ne dăm seama”, a mărturisit fosta asistentă a Mirelei Vaida.
 

 

Modifică Setările