Vedete

Emily Burghelea, la spital în luna de miere: ''Îmi doresc să se termine cât mai repede nebunia asta''

Emily Burghelea, la spital în luna de miere: ''Îmi doresc să se termine cât mai repede nebunia asta'' camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Emily Burghelea şi soţul ei au avut o nuntă ca-n poveşti. Luna de miere a devenit însă un film urât, asta după ce Andrei a fost nevoit să se interneze într un  spital din Turcia.

„Ştiţi ca se zice că prima plecare a unui cuplu tânăr căsătorit, în lume, se numeşte luna de miere. Asta ar trebui să fie şi pentru noi, luna de miere, dar Andrei m-a pus să aleg şi din toate ţările din lumea asta, am ales să venim aici, unde suntem acum, în Turcia. Dar nu ca să ne distrăm sau să ne relaxăm, am zis că daca tot este el atât de bine dispus şi acceptă să mergem oriunde în lume, vreau să venim aici ca să-şi trateze nişte probleme de sănătate”, a povestit blonda.

Fosta asistentă a Mirelei Vaida speră ca situaţia să se resolve cât mai repede.

„Este un spital foarte bun aici, unde este deja internat şi îmi doresc din suflet să nu dureze foarte mult ca să mai avem şi timp să ne distrăm împreună. Sunt nişte chestii pe care le are de mai mult timp, n-a vrut până acum să le trateze, că aşa e el. Vă ziceam că-mi doresc să se termine cât mai repede nebunia asta şi să-l ştiu şi eu bine. Am avut nişte perioade extrem de aglomerate, ne-am suprasolicitat amândoi, problemele lui s-au accentuat în perioada asta şi din cauza asta am decis că este momentul să luăm o pauză şi să avem grijă de noi”, a completat Emily.

 

Comentarii

Modifică Setările