News

Eminem la 42 de ani! Îmbătrânit şi schimbat total!

de admin

Eminem la 42 de ani! Îmbătrânit şi schimbat total!

Rapper-ul Eminem a fost dependent de droguri şi asta l-a dus în pragul morţii. Hotărât să învingă această dependenţă, în 2005 s-a internat într-o clinică de reabilitare. Cu toate acestea, uzul de droguri i-a lăsat urme adânci pe chip.

Ridurile accentuate şi tenul îmbătrânit prematur i-au transformat chipului artistului în vârstă de 42 de ani. Prezent miercuri la un eveniment de decernare a unor premii în New York, Eminem este de nerecunoscut.

Îmbrăcat în negru şi cu părul blond ascuns într-o căciulă, aspectul artistului trăda anii în care acesta şi-a înveninat organismul cu tot felul de substanţe periculoase.

Dependenţa cântăreţului a început pe când acesta juca în filmul 8 Mile şi lucra 16 ore pe zi, neglijiând orele de odihnă necesare. Deşi la început nu a recurs la heroină, cocaină sau canabis, ci mai degrabă la nişte medicamente prescrise pentru a trata durerile sau anxietatea, dependenţa lui Eminem a fost una periculoasă şi de durată. Mai ales, prin prisma faptului că rapper-ul nu conştientiza pericolul real la care era expus. Momentul crucial a fost atunci când Eminem a luat o supradoză şi a fost la un pas de moarte.

Cu toate acestea, Eminem nu a reuşit să renunţe la droguri imediat, el având o nouă recidivă. Adevăratul procesul de refacere început după o vreme şi a fost unul extrem de dificil.

Sursă foto: Getty

Modifică Setările