News

Emma Răducanu îşi savurează proaspătul statut de vedetă printre starurile lumii, la Gala Met. De la şcolăriţă, la divă spectaculoasă pe covorul roşu

Emma Răducanu îşi savurează proaspătul statut de vedetă printre starurile lumii, la Gala Met. De la şcolăriţă, la divă spectaculoasă pe covorul roşu camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Emma Răducanu a participat la Gala Met, evenimentul care strânge la un loc cele mai cunoscute staruri ale lumii.

Şcolăriţă acum câteva luni, Emma Răducanu şi-a făcut intrarea în lumea glam cu victoria ei spectaculoasă de la US Open.

Superba sportivă britanică cu origini româneşti este lăudată în presa din toată lumea. Ea a ales pentru Met Gala o ţinută Chanel alb-negru, cu motive geometrice.

Ea este noua senzaţie în sport şi îşi savurează liniştită şi cu zâmbetul cald ce o caracterizează noul statut de vedetă. Adolescenta de doar 18 ani este menţionată în publicaţiile din întreaga lume după ce a ajuns eroina momentului în Anglia, pe pe locul 150 mondial, a urcat pe locul 23 în clasamentul mondial şi şi-a rotunjit conturile considerabil, devenind milionară în dolari. Victoria uimitoare a Emmei Răducanu este recompensată cu 2,5 milioane de dolari.

Tânăra sportivă cu răsunător nume românesc nu a avut niciodată cetăţenie română, doar canadiană, unde a locuit în primii doi ani de viaţă alături de părinţii săi, tatăl român şi mama chinezoaică, iar acum britanică.

Emma este prima britanică ce câştigă un titlu de Grand Slam, după Virginia Wade, în 1977, la Wimbledon, şi prima britanică, după mai bine de jumătate de secol, care îşi adjudecă titlul la US Open, tot după Virginia Wade, în 1968.

Dacă în urmă cu câteva luni puţini ştiau cine era, după victoria de la Flushing Meadows a fost felicitată inclusiv de regina Elisabeta a II-a, fiind un fapt deja ştiut că monarhia britanică sprijină şi apreciază sportul.

Tânăra este nu doar talentată, ci şi incredibil de frumoasă şi dotată cu mult bun simţ, dar şi cu reţinerea specifică sportivilor, care nu se simt neapărat în largul lor la evenimente mondene. Apariţia sa de la Gala Met a fost salutată de întrega presă mondenă aflată la eveniment.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările