News

Emma Watson, în topul celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood. Pe cine a detronat?

Emma Watson, în topul celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood. Pe cine a detronat?

51833766 Actress Emma Watson attends a photocall for the movie "Regression" in Madrid, Spain on August 27, 2015. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813 RESTRICTIONS APPLY: USA ONLY

Este tânără, frumoasă, celebră şi, mai nou, extrem de bogată. Se pare că Belle, personajul din "Frumoasa şi Bestia", îi va umple conturile Emmei Watson. Cine ar fi zis că o prinţesă Disney îi va aduce şi mai multă faimă, dar şi titlul de cel mai bine plătită actriţă de la Hollywood?

Are deja o avere estimată la 70 de milioane de dolari, mai mult de jumătate din aceşti bani făcându-i de pe urma rolului său din franciza "Harry Potter". Dar cel mai recent rol al Emmei Wtason, într-o nouă versiune a unei poveşti Disney,  îi va creşte averea atât de mult, încât este foarte posibil să conducă topul celor mai bine plătite actriţe de la Hollywood. Emma îi va fura locul întâi din top lui Jennifer Lawrence. Salariul ei pentru această producţie a fost de 2,5 milioane $, unul destul de mic, având în vedere că Jennifer Lawrence, care era numărul unu în topul din 2015 şi 2016, a primit 15 de milioane $ să apară în ultimul film al seriei "Hunger Games".

Emma Watson în pielea personajului Belle.

Având în vedere că procuţia Frumoasa şi Bestia are un succes răsunător, Watson şi managerul ei vor să facă mult mai mulţi bani de pe seama rolului lui Belle, aşa că au de gând să convină cu Disney să-i plătească actriţei o parte din veniturile globale ale peliculei. Acest lucru ar reprezenta cam 15 milioane de dolari care, adăugaţi la salariul Emmei, ar duce câştigurile sale dintr-un singur proiect la impresionante sumă de 17,5 milioane $.

Până în prezent, Frumoasa şi Bestia a încasat peste 750 de milioane de dolari, 350 fiind reportaţi în primul weekend de la lansare. Potrivit analiştilor financiar, acest succes al filmului o propulsează pe Watson în topul celor mai bogate actriţe din 2017. Ea nu este strâină de această listă, căci a ocupat locul 14 în 2010, chiar înainte de a îndeplini 20 de ani. Locul 14 din 40 i-a asigurat şi titlul de cea mai tânără actriţă de pe lista Forbes.

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările