News

Emmanuel Macron şi Pamela Anderson au petrecut în cinstea victoriei Franţei

Emmanuel Macron şi Pamela Anderson au petrecut în cinstea victoriei Franţei

King philip and Mathilde of Belgium with French President Emmanuel Macron attending the World Cup semifinal between France and Belgium on July 10, 2018 in St Petersburg, Russia. Photo by Christian liewig/ABACAPRESS.COM

Franţa şi Belgia s-au duelat în prima semifinală a Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia, iar învingătoare a ieşit echipa lui Didier Deschamps, care a marcat unicul gol al partidei prin Samule Umtiti.

Deja devenită o regulă a celui mai mai important eveniment spotiv al anului, în tribuna oficială iau loc conducătorii ţărilor care se duelează pe teren. Aseară, alături de Gianni Infantino, şeful FIFA, au luat loc Emmanuel Macron, preşedintele Franţei, şi familia regală a Belgiei: Regele Filip şi Regina Mathilde. La doar câteva scaune distanţă de aceştia se afla şi faimoasa Pamela Anderson, care în prezent este iubita lui Adil Rami, jucător în lotul Franţei.

Pamela Anderson, alături de o prietenă, în tribune la Franţa - Belgia / captură foto Daily Mail

Aşa cum era de aşteptat, în minutul 51, când Franţa a înscris, Macron a sărit de pe scaun şi s-a bucurat ca un fan adevărat, în timp ce Regele Filip părea descumpănit. Şi în imaginile surprinse la finalul meciului, cei doi trăiau aceleaşi stări ca în momentul în care Umtiti a înscris: preşedintele Franţei se comporta ca un copil şi sărea în sus de bucurie, în timp ce Regele Filip era dezamăgit că ţara sa a pierdut semifinala, iar Franţa va juca marea finala din Rusia.

Regele Filip al Belgiei şi Emmanuel Macron
Modifică Setările